• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Balan Agnes
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Balan Agnes

Dr. Balan Agnes medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Balan Agnes medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Balan Agnes

pentru informatii si programari puteti suna la urmatorul numar de telefon: 021.336.05.88

Opinii utilizatori

Dr. Balan Agnes
De IONELA BOMBARASCU BUCURESTI pe 20 Februarie 2011

Este o profesionista. Un medic care eu personal as dori sa-l intalnesc in toate cabinetele medicale in care am intrat atat pentru mine cit si pentru copii si sot si in care voi intra de acum inainte atat de mult o apreciez. Mi-as dori ca macar 50 la suta din medici sa semene cu dansa. Am nascut cu dansa acum 4 ani, iar acum sunt in luna a 8 si tot cu dansa nasc.

Dr. Balan Agnes
De Eu si ea pe 05 Februarie 2011

General vorbind, e super finuta, dar am unele aspecte sa i le reporsez: cu mine s-a purtat super la nastere, atenta, grijulie, cezariana frumoasa. In schimb cu cumnata mea jalnic, parca nici nu o avusese in grija. A lasat-o de s-a chinuit pana a considerat ea ca numai se poate, si s-a ferit sa ne dezvaluie unele aspecte legate de fat la nastere. Pacat, ca se poate si mai bine.

Dr. Balan Agnes
De Andreea pe 04 Ianuarie 2011

Inca nu am nascut, dar pana acum mi se pare un doctor super ok.

Dr. Balan Agnes
De DOina pe 24 Noiembrie 2010

Eu am nascut cu dumneaei in 2007 si mi-a facut o cezariana foarte foarte urata, de am innebunit. M-a lasat sa ma chinui pana in ultima clipa. Oare o fi fost de vina "plicul"?. Norocul cu sotul meu, ca m-a lamurit ca ajunsesem sa o dau in judecata de ce complicatii mi-a facut, cezariana, infectie, iar deschisa.

Dr. Balan Agnes
De Balasa Daniela - Bucuresti pe 11 Noiembrie 2010

Este intr-adevar un medic foarte bun. Si eu am avut complicatii la nastere incat a trebuit sa fac cezariana. Medicul de garda nu si-a dat seama ca bebelul nu avea pozitie buna, dansa imediat a realizat pericolul. Mi-a inspirat incredere pe tot timpul sarcinii.

Dr. Balan Agnes
De Beiu daniela pe 31 Octombrie 2010

Nici un doctor nu este mai bun ca dansa. Este o femeie si un doctor deosebit.

Dr. Balan Agnes
De DINU ELENA pe 27 Octombrie 2010

Este un doctor cum rar mai intalnesti.

Dr. Balan Agnes
De Liliana georgiana savulescu pe 18 August 2010

Si eu am aceeasi parere. Am nascut cu dansa si m-a ajutat foarte mult avand unele complicatii.
O recomand cu toata increderea.

Dr. Balan Agnes
De Constantinescu Patricea pe 31 Mai 2010

In afara de faptul ca e o profesionista, e si super om. Iti asculta toate problemele, chiar daca spui ceva penibil care te framanta, ea iti raspunde si are un raspuns la orice intrebare. E medicul meu de 8 ani si sunt foarte multumita. O recomand cu incredere.

Contact Dr. Balan Agnes

Adresa

11 Iunie, 10, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.336.05.88
Email balanagnes@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.