• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Balan Agnes
19 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual

Dr. Balan Agnes

Dr. Balan Agnes medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Balan Agnes medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Cabinet Medical Individual Dr. Balan Agnes

Opinii utilizatori

Un înger in halat alb
De Savulescu Liliana pe 08 Februarie 2017

D-na dr mi-a urmărit si a doua sarcina ,totul a fost perfect pana in momentul Nașterii . Am facut prolaps de cordon ombilical . Datorită profesionalismului dumneaei acum am un copil sanatos . Nu pot decat sa ii multumesc din tot sufletul .

O doctora nemaipomenita
De Mary pe 26 Octombrie 2016

Eu am fost luata in evidenta la dumneaei dupa care am ramas insarcinata,toata sarcina ea mia controlato si bineinteles cu ea am si nascut a venit de acasa .

buna ziua..
De Sandu pe 25 Mai 2015

Da am folosit serviciile D-nei Doctor Bălan in nainte de sarcina dar si pe timpul sarcini.Am si nascut asistata si ajutată de dansa. Pt mine e un DOCTOR FOARTE BUN SI CU O MARE GRIJA PT NOINASCUTI. MULTUMESC PT TOT DOAMNA DOCTOR BALAN.

Dr. Balan Agnes
De Alexa pe 03 Iunie 2013

Imi puteti spune si mie cat ati dat pentru o nastere naturala cu dna Agnes Balan? Este si doctora mea, este o persoana minunata. Eu sunt la prima sarcina si nu stiu cat se da si cum se procedeaza. Multumesc!

Dr. Balan Agnes
De Nistor hellene pe 19 Decembrie 2012

Doamna doctor Agnes Balan - o recomand din tot sufletul. Este exceptionala din toate punctele de vedere.

Cea mai buna!
De ELENA GABRIELA pe 21 Noiembrie 2012

Un medic deosebit! Recomand cu cea mai mare incredere! Ne dorim ca si cel de-al doilea copil sa fie adus pe lume tot de dansa.

cea mai tare doctorita
De Elena pe 28 Octombrie 2011

Am nascut cu doamna doctor si o consider ce mai buna si atenta doctorita.

Super doctora
De Dumitrache oana buzau pe 09 Octombrie 2011

Nu sunt de acord cu cele care spun ca doctora nu a fost multumita de plic. Ea nu este ca alti doctori sa dai mai intai ca sa te rezolve. Cu mine s-a purtat super acum un an jumate la nastere, m-a ajutat foarte mult. Mi-as fi dorit sa pot sa dau mai mult, dar nu s-a putut. Si eu i-am dat dupa ce am nascut. Am zis ca daca o sa raman insarcinata tot cu ea o sa nasc. Chiar se intereseaza de tine ca pacient. Super doctora!

Super doctora
De Georgiana pe 29 Iunie 2011

Din punctul meu de vedere este o dr. foarte buna. Am nascut cu dansa acum 11 ani si a fost foarte amabila, draguta si grijulie cu mine chiar si dupa ce am nascut. E super buna. Pacat ca nu sunt multi dr. ca dansa. Acum sunt gravida in 3 luni si tot cu dansa voi naste. Am auzit foarte multe pareri de bine la adresa dansei. Imi pare bine ca m-ai exista si dr. ca ea. Merita nota 20.

Dr. Balan Agnes
De Marta pe 17 Iunie 2011

E un medic foarte bun. Mie mi-a rezolvat o problema pe care altii nu au putut. Mi-a dat tratamentul potrivit la problema mea. Pacat ca e foarte solicitata si trebuie sa o astepti foarte mult, dar merita.

Contact Dr. Balan Agnes

Adresa

11 Iunie, 10, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.