• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Badea Valeria
17 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
cabinet individual
; maternitate

Dr. Badea Valeria

Dr. Badea Valeria, medic primar obstetrica-ginecologie, Brasov.

Dr. Badea Valeria, medic primar obstetrica-ginecologie, Brasov.

Obstetrica-ginecologie, competente histerologie;

CMI Dr. Badea Valeria, Brasov;
Spitalul de Obstetrica-Ginecologie Dr. I. A. Sbarcea, Brasov;

Opinii utilizatori

Un medic excelent!!
De Cristina Stingaciu pe 07 Octombrie 2013

Doamna doctor Badea este un medic excelent! O cunosc si merg la dansa din 1999. Am nascut cu dansa in 2003 si 2006 si acum in 2013 nasc al treilea copil cu dansa si cel mai interesant este ca sunt la a treia cezariana. Ma tem de orice la aceasta nastere, dar nu de ce tine de ea. Am avut o sarcina ingrozitoare si datorita dansei am trecut cu bine!

Dr. Badea Valeria
De Dienutza pe 11 Noiembrie 2012

Doamna dr. Badea este o femeie de nota 10000, un doctor mai bun si mai cumsecade ca dansa nu exista! Sa ii dea Dumnezeu sanatate! 10 vieti de acum incolo.

Programare
De Lapadat Loredana-Livia pe 02 Septembrie 2012

Buna sunt insarcinata in luna a 6-ea si am auzit multe lucruri bune despre doamna Dr. Badea.
As dori daca se poate nr. de tel al dansei pentru o prgramare la cabinetul acesteia. Va multumesc.

Dr. Badea Valeria
De Gabriela pe 28 Februarie 2011

Dr. Badea este super ca meserie, am nascut cu ea in 1998, am fost operata tot de ea in 2003 si sunt super multumita, bani daca am avut sa-i dau i-am dat daca nu, nu am dat . O cunosc din 1996 dar niciodata nu mi-a vorbit urat. Am fost trimisa de ea la dr. Regheni pentru o colonoscopie si nu va pot spune ce urit mi-a vorbit, un badaran, am plecat plangand de acolo. Pentru mine dr. Badea este de nota 10.

Dr. Badea Valeria
De Sabina dobrea pe 06 Februarie 2011

Am nascut cu doamna dr. Badea pe 5 iulie 2008. Era sambata noaptea si am sunat-o ca nasc si mi-am cerut scuze ca o deranjez noaptea si mi-a zis la orice ora din zi si noapte ca nu-i problema. Datorita dansei am un baietel. Mentionez ca am pierdut 2 sarcini inainte. Un medic deosebit. Multumesc doamna dr. Badea sa va dea Dumnezeu sanatate.

Dr. Badea Valeria
De Ioana pe 21 August 2010

Nu mi-a placut, am mers la ea cand eram gravida in 4 luni pentru ca aveam ceva la calcai si ma durea foarte tare, doamna Badea a zis ca am celulita la calcai? Mi-a dat tratament cu antibiotic si alte pastile la greu si mi-a zis ca peste 2 zile sa merg sa imi faca o incizie, nu m-am dus si problema a disparut de la sine, nu era ceva foarte grav, dar fiind la prima sarcina m-am ingrijorat.

Dr. Badea Valeria
De Madalinutzamamy pe 27 Aprilie 2010

Doamna Badea Valeria este un doctor minunat care isi cunoaste meseria si o iubeste. Am nascut cu dansa pe 4 august 2009 la maternitatea din Brasov si am foast foarte multumita. Datorita dansei am fost tratata superb (desii cu o minora nu se poarta tocmai ok lumea). Vreau sa-i multumesc si o recomand cu draga inima tuturor brasovencelor. Nu este un doctor care cere mult, mie cel putin mi-a refuzat banii la nastere si este foarte draguta.

Contact Dr. Badea Valeria

Adresa

Livada Vulturului, 10, Brasov, Brasov

Reper CMI
Telefon CMI: 0268.593.959;
Spital: 0268.477.722;
Site http://www.maternitatea.ro/
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.