• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Aursulesei Dragos
50 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Aursulesei Dragos

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi

Opinii utilizatori

Un doctor de nota 10 +
De Alina pe 03 Martie 2014

Multumesc domnului doctor pentru sansa de a da viata unui ingeras.

Un super doctor
De Oana pe 06 Februarie 2014

Daca tineti la sanatatea voastra apelati la dl dr. Aursulesei. Este un dr. foarte ok. Eu am nascut acum 4 luni jumatate cu dumnealui o fetita prin cezariana (a fost optiunea mea pentru cezariana), nu te opereaza ca alti dr. mai devreme de cat trebuie ca sa ia banii. Raspunde la telefon la orice ora. Dupa cezariana la 6 ore m-am dat jos din pat. Este un profesionist si puteti apela cu toata încrederea la el.

Dr. Aursulesei Dragos
De Daniela pe 08 Noiembrie 2013

Aceeasi parere, daca as fi ascultat sfatul unei doctorite si as fi facut o intrerupere de sarcina, azi nu as fi avut o fetita perfect sanatoasa! Multumesc, domnule doctor!

Cezariana
De ALESIA pe 30 August 2013

Buna ziua. As vrea sa va intreb daca stiti cat costa o operatie de cezariana la dl dr. Aursulesei. Eu sunt foarte multumita de el pana in prezent.

Un doctor foarte foarte bun!
De Lumi Luca pe 16 Mai 2013

Acum 3 ani si jumatate am avut sarcina supravegheata de dl Dr. Aursulesei! Nu am ce sa-i reprosez! S-a comportat foarte bine, preturile chiar mici in comparatie cu alte clinici, mi-a raspuns la orice intrebare, mi-a raspuns la telefon oridecate ori l-am sunat si mi-a dat sfaturile de care aveam nevoie! Am nascut cu el, nu mi-a cerut niciodata niciun ban! Am fost tratata foarte bine si cat am stat in maternitate! Il recomand cu incredere tuturor femeilor normale, nu cu figuri si mofturi! Este um medic ocupat cu paciente multe de asta vi se pare ca e prea rapid la consultatii, dar atat timp cat sarcina decurge bine si este totul normal ce povesti vreti sa va mai spuna?

Multumiri
De Erica pe 18 Aprilie 2013

Am fost operata de dl doctor si sunt multumita. Intr-adevar, nu e foarte comunicativ si nu pierde vremea cu detalii, dar este bun. Multumesc.

Dr. Aursulesei Dragos
De Alina Suceava pe 08 Ianuarie 2013

Vazand impresiile de pe acest site, m-am simtit indatorata sa povestesc experienta mea. Am nascut in ianuarie 2011 o fetita cu dumnealui, m-a supravegheat pe toata perioada sarcinii, am platit doar atat cat era taxa pentru consultatie / ecograf (cum este si normal, de altfel). Am hotarat de comun acord sa nasc pe cale naturala, nefiind impedimente in acest sens. Fiind internata in spital o noapte, am auzit si vazut diverse lucruri care m-au cam speriat (fiind la primul copil, intelegeti voi) si m-au facut sa ma razgandesc in privinta nasterii naturale, i-am spus si domnului doctor asta si i-am spus ca vreau cezariana. A refuzat, mi-a spus ca vom face asa cum am stabilit initial si ca vom sta de vorba dupa ce nasc sa vedem daca imi pare rau. Mi-a provocat nasterea, totul a decurs bine si am fost foarte multumita. Cat despre tarifele despre care se tot discuta pe aici, nu mi-a cerut niciun ban, i-am dat eu cat am vrut, cand am vrut. Ceea ce vreau sa subliniez cu acest mesaj este ca dl doctor Aursulesei nu te baga in cezariana doar pentru bani si nici nu impune tarife exorbitante, spun asta din propria experienta.

Dr. Aursulesei Dragos
De Alexandra pe 01 Decembrie 2012

Este un om extraordinar. L-am deranjat de foarte multe ori cu telefonul. Sunt insarcinata in 20 de saptamani (datorita dumnealui) si este un om extraordinar!

Excelent
De Manu pe 23 Ianuarie 2012

Acum doi ani am avut probleme mari si am dat peste niste specimene de doctorite de ma bagau in spital, norocul meu a fost sa mi-l recomande cineva pe d-nul Aursulesei si sunt foarte bine. Acum sunt insarcinata si tot el imi urmareste sarcina.

Un doctor bun
De Marinela pe 13 August 2011

Citind impresiile voastre imi dau seama ca reputatia doctorilor tine de fiecare caz in parte. Eu am nascut anul trecut o fetita sanatoasa de 3350g si a fost ok. Intr-adevar sarcina nu a fost una cu probleme si pentru ca trecusem de termen sau pentru ca era el de garda, mi-a provocat sarcina pe 21 septembrie. Am fost norocoasa si in 2 ore am nascut. In privinta banilor eu nu am avut probleme si din cate am mai auzit la pacientele lui nu iti cere o anumita suma care sa te conditioneze. Este adevarat ca este mai putin comunicativ si ca te expediaza cam repede mai ales daca nu ai probleme, dar in momentul in care am avut o intrebare mi s-a raspuns pe intelesul meu. Acum sunt insarcinata in 26 de saptamani si tot la el merg pentru ca orice doctor ai alege exista anumite riscuri. In mare, e un doctor bun, recomandat de verisoara mea care de multi ani incearca sa faca al doilea copil si a umblat pe la o multime de dr. care au intoxicat-o cu tatamente si i-a umplut de bani pana a a juns la el si a operat-o de fibrom iar dupa anumite investigatii s-a descoperit ca avea Lupus, iar la recomandarea lui a ajuns la Bucuresti la un doctor specialist in asa ceva si acum are si ea un baietel de 6 luni, iar cu ajutorul lui Dumnezeu va naste in noiembrie. Deci curaj si nu va pierdeti credinta, nastere usoara.

Contact Dr. Aursulesei Dragos

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.