• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Aursulesei Dragos
50 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Aursulesei Dragos

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

Dr. Dragos Aursulesei, medic primar, obstetrica - ginecologie, Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Maternitatea "Cuza-Voda" Iasi

Opinii utilizatori

Daaa incompetent doctor
De Sava Ana pe 12 Februarie 2018

Daaa incompetent medic ,aveam rana pe Col si el a zis sa ma spăl cu bicarbonat dar rana s a agravat ...nu merita sa fie numit doctor ci escroc care îți ia banii si merge totul ca pe banda rulantă la făcut bani nu se gândește la viata omului ,rusine ,rusine...😧😧😧

UN MEDIC SUPERFICIAL, AROGANT SI REPEZIT
De Ursache pe 11 Iunie 2016

D-nul doctor Aursulesei m-a tratat superficial, si de sus. M-am dus pentru a-i cere parerea in legatura cu un chist ovarian, iar dumnealui nici macar nu m-a lasat sa vorbesc, sa ii spun istoricul bolii. El stie doar atat:0" urca-te pe masa sa" sa iti iau cultura. Mi s-a parut logic sa imi faca o ecografie endovaginala, pentru a-mi masura chisturile, nu sa imi dea tratament empiric! De asta a evoluat atat de mult tehnologia, ca sa puna medicii diagnostice mai certe! Nu mergeti la el, aruncati banii pe ferestra degeaba!

Multumim❗️
De Gabriela Purice pe 15 Ianuarie 2016

Mama, cazul extrem de dificil, obezitate si alte probleme mari de sanatate, preinfarct, imposibil de operat, a eliminat fibromul in a 5-a luna din 6 de tratament. Acum se simte foarte bine. Multumim din suflet❗️
Recomandare pentru cei in nevoie: mare încredere in Domnul Doctor Aursulesei si rabdare‼️

un profesionist
De Avram pe 16 Noiembrie 2015

nu m-am gandit nici o clipa ca mai sunt dr cu un profesionalism asa ca dumnealui,este un dr minunat si stie sa se poarte u pacientele lui,iar asistentele si ceilalti dr sunt niste oameni minunati

Un medic super!
De Sârbu adriana pe 13 Noiembrie 2015

Chiar daca nu este un medic f comunicativ asta pt ca este f aglomerat. ..precizez ca stie f bine ce face.am un băiețel datorită lui.nu mi sa parut înrăit după bani...la cezariana o am dat eu ca asa am considerat dar nu mi a cerut el bani.il recomand cu căldură.

operatie fibrom
De Iftenie elena pe 15 Iulie 2015

Un doctor f.f.f.bun,cat si echipa cu care lucreaza.Sant foarte multumita

Foarte multumita
De Roxana pe 24 Iulie 2014

Merg la domnul doctor din 2003 si sunt extrem de multumita de dumnealui. In afara faptului ca mi-a tratat orice problema am avut foarte eficient, am nascut baiatelul cu domnul doctor si acum astept al doilea copil si tot la dumnealui merg. Nu cere bani, pune diagnostic foarte bine si da tratamente foarte eficiente. Il recomand calduros.

Un doctor de nota 10
De Dan - Suceava pe 20 Iunie 2014

Acum 6 ani, sotia avea niste probleme si nu putea ramane insarcinata. In urma unui tratament prescris de un macelar din Suceava, am ajuns cu sotia cu un chist de 6 cm la Gynia Cluj, unde i-am dat de cap. Ulterior am apelat la dr. Aursulesei pentru tratament de fertilitate.

Un mare om, un mare Caracter, cu bun simt si chiar interesat ca munca sa sa aiba rezultat.
In urma tratamentului si investigatiilor, acum am o splendoare de fata de 4 ani. Numai cuvinte de lauda am pentru acest medic!

Acum am inceput tratamentul pentru bebe nr, 2 si tot la el mergem. E singurul in care avem incredere. prefer sa merg la Iasi lunar, decat sa merg la macelarii din Suceava, o parte din ei supraapreciati doar pentru ca "sunt doctori veniti de la Iasi". Un mare nume din Suceava vedea la 2 luni gauri in cap si maini lipsa la copilul pe care il am acum. Deja programase data chiuretajului. Noroc ca am mers la Iasi la dr. Iliev - alt mare caracter si la dr. Aursulesei, care au infirmat aberatiile macelarului sucevean.

A supravegheat sarcina pana la 8 luni. A fost imposibil pentru sotie sa nasca in Iasi, deoarece atunci era problema cu stafilococul auriu, asa ca a nascut, cu noroc, in Suceava.

Ii voi multumi mereu acestui doctor pentru ce a facut pentru familia noastra!

Dr. Aursulesei Dragos
De Manuela pe 06 Aprilie 2014

Spune-mi, te rog, cat de bun profesional este in infertilitate. Am 35 de ani si nimeni nu imi gaseste niciun motiv sa nu raman insarcinata.

Un doctor foarte bun
De Anca pe 07 Martie 2014

Un medic foarte bun un adevarat profesionist.

Contact Dr. Aursulesei Dragos

Adresa

Cuza Voda, 34, Iasi, Iasi

Site www.obstetrics.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.