• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Apostu Petrina
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Apostu Petrina

Dr. Apostu Petrina medic specialist, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Apostu Petrina medic specialist, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

ultrasonografie obstetricala si ginecologica

Obstetrica Ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

Opinii utilizatori

Dr. Apostu Petrina
De Gina pe 06 Martie 2011

Daca se intampla sa nasti in afara programului ei de la maternitate sa-ti iei adio ca o sa nasti cu ea, pt ca nu mai vine, e foarte ocupata! nici la mine nu a venit desi mi-a promis ca o sa vina. Intradevar nu are experienta, e superficiala, iti da foarte multe analize, inutile, de facut, nu stie sa interpreteze ecografele, se comporta foarte urat cu pacientele.
Nu mergeti la dr. Apostu Petrina! E un sfat prietenesc!

Dr. Apostu Petrina
De Maya pe 21 Decembrie 2010

Daca as putea sa ii acord note cu minus asa as face. Are multe puncte slabe.
1. lipsa de profesionalism: a trebuit sa ii sugerez ce analize sa imi recomande, nu a interpretat corect ecografia intravaginala, mi-a prescris tratament puternic pe o durata excesiva, inadmisibila.
2. lipsa de respect pentru pacient, daca as fi fost la primul control ginecologic as fi intrat in pamant de rusine si probabil as fi izbucnit in plans, te trateaza ca si cand ai fi la cersit, ca si cand ea ti-ar da bani sa o vizitezi si nu invers.
3. neatenta la modul in care opereaza ustensilele. Aici ma refer la faptul ca se comporta ca o bruta. Atunci cand te atinge parca are de gand sa iti faca rau in loc de bine, atunci cand manipuleaza lingurile acelea sau alte ustensile te raneste in loc sa umble cu atentie si grija.
4. nu tine cont de antecendentele medicale avute. M-am dus cu rezultatele analizelor din trecut si numele medicamentelor pe care le-am luat in trecut, cand am intrebat-o daca vrea sa se uite peste ele sau sa ii spun ce am mai luat a spus ca nu.

Ideea este sa stii ca esti bine, sa ai incredere in medic si sa ai certidutinea ca iti face bine. Aceasta femeie face rau in loc de bine.

Dr. Apostu Petrina
De Delia pe 16 Decembrie 2010

Am fost la dansa de 3 ori la inceputul sarcinii (de curand). In afara de faptul ca insista sa ne vedem lunar nu a spus mare lucru, ce m-a deranjat este faptul ca la ultima consultatie era foarte nervoasa pe secretare, asistenta incat se compoarta cu mine de parca am venit la cersit. Nu ma bazez pe profesionalismul dansei, iar lipsa de diplomatie e jenanta.

nastere
De Silvasan andreea pe 13 Decembrie 2010

am fost la ea,de la incputul sarcinii.toate bune,pana in ziua in care am nascut.mi-a rupt membranele,a plecat si dusa a fost.nu a raspuns la tel.m-am chinuit 17 ore,am inceput sa vars sange si atunci a venit medicul de garda care a adus un rezident cu care am nascut.

Contact Dr. Apostu Petrina

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Site www.maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.