• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Apostu Petrina
14 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
spital de stat

Dr. Apostu Petrina

Dr. Apostu Petrina medic specialist, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

Dr. Apostu Petrina medic specialist, doctor in medicina, in cadrul Spitalului Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea".

ultrasonografie obstetricala si ginecologica

Obstetrica Ginecologie I

Spitalul Clinic de Obstetrica Ginecologie "Dr.I.A.Sbarcea"

pentru informatii puteti suna la urmatorul numer de telefon: 0268.477.722

Opinii utilizatori

Dr. Apostu Petrina
De Alexa pe 20 Februarie 2015

Buna,

Sunt pacienta dnei. dr. Apostu, cu o a doua sarcina, si in mod cert optiunea mea ar fi aceeasi si in viitor (daca o sa mai fie cazul).

Este o persoana draguta, atenta care inspira o stare de confortabilitate si este intotdeauna punctuala.

In alegerea mea a contat cel mai mult relatia si modul in care ma simt cand merg sau discut cu dna. Dr. care pe perioada celor 9 luni devine un fel de partener, un amic al meu si al bebelului.
Daca veti cauta notorietatea unui medic probabil nu vi se potriveste dr. Apostu (ea este o persoana discreta, capabila si serioasa). Veti sta pe holurile spitalelor asteptandu-va randul la programare si nu veti fi mai mult decat o "fisa sau dosar".

Eu am vrut sa fiu, pentru medicul meu, mai mult decat un nume si am dorit un medic care sa isi dea interesul, sa imi arate intelegere si aiba rabdarea de a-mi raspunde la neclaritati si pentru asta am ales-o pe dna. Apostu.
Nu sunt in masura sa va fac recomandari, insa doresc doar sa spun parerea mea total subiectiva.

Dr. Apostu Petrina
De Dory pe 19 Noiembrie 2013

Din punctul meu de vedere e un doctor foarte bun, m-a ajutat mult cind am nascut acum doi ani si ulterior cand am avut alte probleme. Intotdeauna mi-a explicat despre ce e vorba. Imi place mult si am incredere in ea.

Foarte bine
De Danuta pe 19 Noiembrie 2013

Imi place de dr.Apostu, ii sunt pacienta din 2009. Apreciez faptul ca imi raspunde concret la intrebari, nu o ia pe ocolite. Daca e bine imi spune ca e bine daca nu ma trimite si la alte investigatii si apoi primesc un raspuns final. E finuta in timpul consultatiei. Mie ,una, imi plac oamenii directi. De fite, sunt satula de la televizor. Va rog, nu va schimbati, doamna doctor.

Numai de bine
De Maria pe 19 Noiembrie 2013

Eu sunt pacienta doamnei doctor de 2 ani, am nascut acum 2 luni (la ora 4 dimineata) cu ea si sunt foarte multumita de cum au decurs lucrurile. Am respectat intocmai indicatiile dumneaei si totul e foarte bine. Numai de bine.

Dr. Apostu Petrina
De Alina x pe 15 Noiembrie 2013

Nu a vrut sa ma primeasca la maternitate pentru analize si etc doar in privat, nu era o problema (sunt insarcinata in luna 5) cand m-am dus ultima data (pe langa faptul ca m-a pus sa fac toate analizele posibile si imposibile, majoritatea pe care le mai aveam, altele fiind chiar inutile) aproape m-a dat afara din cabinet, de ce? pentru ca m-am dus cu o saptamana mai tarziu la consultatie si trecuse perioada in care se facea dublutest (consider ca pot alege ce analize sa fac si ce nu).

Cand a venit vorba de nascut (a intrebat-o sotul meu) era intr-un sictir maxi gen: nu imi pasa! I-am spus ca ma cam durut burta si nu mi-a dat nicio opinie, mi-a dat intr-un tarziu un raspuns sec gen: bine ca nu ai sangerat ca era mai grav! eu am vrut sa o am ca doctor insotitor, dar nu multumesc! nu o sa inteleg niciodata de ce se considera asa atotputernici? nu e asa comunicativa pe cat o lauda unii acum depinde, nu am de unde sa stiu, eu doar v-am impartasit experienta mea

p.s.: primele dati era numai lapte si miere, mai tarziu mi-a aratat ce poate, bine ca nu mi-a aratat in luna a 9-a

Dr. Apostu Petrina
De Aurica pe 26 Iulie 2013

Sa stiti ca si eu si mama si sora mea mergem la ea de trei ani si a fost intotdeauna foarte ok cu noi. Nu stiu cum de spuneti ca are mana grea pentru ca mereu alege ustensile mici si intreaba daca doare, daca suntem bine. Ne explica pentru ce sunt analizele si ce e cu tratamentele prescrise. Eu sper sa continue tot asa.

Dr. Apostu Petrina
De Kinga pe 26 Iulie 2013

Eu sunt pacienta doamnei doctor din 2008, am nascut doi copii cu ea si sunt foarte multumita. Mi-a raspuns la telefon si in week-end cand am avut nevoie, nu mi-a prescris tratamente fara sa imi explice pentru ce sunt. Sincer, e mult mai onesta cu pacientele decat multi alti medici. Eu o recomand cu caldura.

Dr. Apostu Petrina
De Lavy pe 28 Noiembrie 2012

Fiecare are parerea lui, daca cineva nu e multumit de un doctor, asta nu inseamna ca acel medic nu e bun. Eu sunt multumita de doamna doctor si am o prietena care a nascut cu ea, prietena mea a avut complicatii foarte mari si din toti medicii care au consultat-o a fost singura care s-a bagat si acum are o fetita sanatoasa. Experienta se face in timp, nimeni nu s-a nascut invatat.

Dr. Apostu Petrina
De Cris pe 09 Noiembrie 2012

Bineinteles ca depinde de experienta fiecareia, dar pentru mine a fost de nota 10 +!
Eu am o nastere cu ea si acum merg cu al doilea, nimic de reprosat! Plus ca m-a incurajat de fiecare data (am o sarcina pierduta)! Atenta la detalii si finutza in comportament. Eu o recomand cu cea mai mare incredere!

Dr. Apostu Petrina
De Ioana_marian62 pe 05 Noiembrie 2012

Si eu merg la dna dr. Apostu inca de la inceputul sarcinii, dar parerea mea e total diferita pana acum, am fost la mai multi doctori pana la ea, si dintre toti ea mi s-a parut cea mai in regula. Cu mine a vorbit mereu frumos, la ecografii fata de alti medici imi explica in continuu ce se vede pe ecran, deoarece eu nu sunt medic si nu am cum sa interpretez o ecografie, analize nu mi-a dat nimic din ceea ce alte mamici nu ar face, iar vizita lunara mie mi se pare ceva normal, doar asa poti sa previi problemele in cazul in care ar putea aparea, de disponibilitate. Ce sa zic, eu daca am sunat-o sa o intreb ceva, nu mi-a zis nimic, din contra m-a incurajat sa o fac de cate ori ar fi nevoie, dar trebuie sa precizez insa ca eu inca nu am nascut si nu stiu cum se va comporta la nastere, dar am incredere si speranta ca va fi la fel de profesionista ca pana acum. Asta e parerea mea despre dna dr!

Contact Dr. Apostu Petrina

Adresa

Gheorghe Baritiu, 36, Brasov, Brasov

Telefon 0268.477.722
Site www.maternitatea.ro
Email contact@maternitatea.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.