• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Dr. Al-Moushaly Alina
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Al-Moushaly Alina

Dr. Al-Moushaly Alina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Al-Moushaly Alina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

pentru informatii si programari puteti suna la urmatoarele numere de telefon: 021.337.04.75 / 021.269.22.33

Opinii utilizatori

Dr. Al-Moushaly Alina
De Lorena pe 19 Martie 2011

Am nascut pe 11.03.2011 cu doamna doctor si sunt foarte multumita de dansa.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Camelia neacsu pe 15 Martie 2011

Multumesc pentru opiniile voastre, in urma lor am fost si eu la d-na doctor Almoushali, intradevar un doctor deosebit, mergeti cu toata increderea la acest doctor.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Mario pe 21 Februarie 2011

Un medic si un om extraordinar.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Tina pe 13 Ianuarie 2011

Mergeti la doamna doctor cu cea mai mare incredere. Este un medic de mare valoare.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Sandolache emilia pe 13 Ianuarie 2011

Am nascut cu dansa (cezariana)in decembrie 2009 aproape ca nici nu se mai vede operatia am mai vazut si eu alte operatii care erau cusute ca pe un sac bineinteles facute de alti medici, ii urez sanatate si succes.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Mimi pe 11 Ianuarie 2011

Draga mea, ai facut o mare greseala ca te-ai operat, in primul rand ai ramas fara ovar, probabil era un folicul, daca ai facut cezariana si ovarele erau ok, nu putea apare un chist asa mare, se putea trata. Dar fiecare pacient isi merita doctorul si invers. Intr-adevar doamna doctor nu se arunca imediat la cutit face tot ce-i posibil cu tratament. Este un medic de exceptie.

Dr. Al-Moushaly Alina
De ROTARU CRISTINA pe 28 Decembrie 2010

In luna februarie a anului 2011, voi aduce pe lume o fetita, al treilea copil - mentionez ca mai am doi baieteti. Desi am fost speriata ca sunt la a treia cezariana, d-na dr. mi-a dat toata increderea posibila. Mi-a acordat tot interesul, ma asigurat ca totul va fi bine si mai mult de atat, isi face meseria din pasiune, nu pentru bani. Ii doresc multa sanatate!

Dr. Al-Moushaly Alina
De Florentina pe 22 Decembrie 2010

Am fost la o consultatie la dna Al-Moushaly la centrul medical Ghencea in iulie, deoarece aveam dureri abdominale. In urma consultului miraculos al dansei mi-a zis ca am o infectie si mi-a dat tratament pentru o luna. Dupa o luna m-am dus la alt doctor deoarece durerile persistau si am constatat ca aveam un chist mare care mi-a acaparat si ovarul. Drept urmare a fost nevoie sa ma operez pentru a-mi extirpa atat ovarul cat si chistul. Mentionez ca tocmai trecusem printr-o operatie de cezariana si bebelusul meu avea 5 luni cand a tb sa ma reoperez.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Popa marina pe 11 Noiembrie 2010

Un medic extraordinar.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Maria marinescu pe 22 Octombrie 2010

Dr. Al-Moushaly Alina este un om si un medic deosebit. Eu am nascut cu acest medic dupa ce-am umblat prin toata tara si prin strainatate sa pot ramane insarcinata si doar acest super medic, din toate punctele de vedere profesional, uman, stie sa asculte pacientul, stie sa-l trateze. Nu conditioneaza nimic. Adresa-ti-va cu toata increderea!

Contact Dr. Al-Moushaly Alina

Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.337.04.75 / 021.269.22.33
Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.