• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
Dr. Al-Moushaly Alina
31 opinii
Medic:
ginecolog
Unitate medicala:
clinica

Dr. Al-Moushaly Alina

Dr. Al-Moushaly Alina medic specialist obstetrica - ginecologie.

Dr. Al-Moushaly Alina medic specialist obstetrica - ginecologie.

obstetrica - ginecologie

obstetrica - ginecologie

Clinica Polisano

Opinii utilizatori

Nu recomand!!!!
De Ionita.Andreea936 pe 04 Octombrie 2019

Am fost ieri la un consult, respectiv efectuarea unei ecografii transvaginale, deoarece luna trecuta menstruatia mea a fost deteglata si am incercat sa aflu de ce.
In luna septembrie am efectuat si niste analize de sange la recomandarea doctorului endocrinolog, singura analiza ce a iesit prost a fost prolactina. I-am aratat doamnei doctor analizele dar nici macar nu s-a sinchisit sa se uite pe ele... plus ca dupa ecografie mi-a dat un simplu raspuns sec "da, ai cateva chisturi pe acolo". Really?! Asta e raspuns?! Nu tu o recoamdare, nu tu mai multe explicații, nimic.. ca sa nu mai zic faptul ca scrisoare ce se intocmeste dupa cu parametrii a fost completată la receptia clinicii de catre dansa, iar toti medicii, asistentele si fetele de la receptie se uitau la ecografia mea.. Lipsa de profesionalism. Iar la plecare ma intreaba "ai inteles, nu?", ce sa inteleg ca nu mi-a explicat nimic. Am plecat plangand de acolo...

Ireprosabil
De Daniela Cristina pe 05 Iulie 2017

Eu am nascut in data de 01.08.2015 cu dna Doctor si a fost perfect. Asa cum s-a precizat si anterior de alte paciente, nu am ce sa ii reprosez. Absolut toate controalele au fost facute temeinic, toate analizele necesare (risc trombofilie pe fond genetic) si tratamentul de rigoare. In ziua in care am nascut (inainte de vreme) d-na Doctor a fost foarte prompta si draguta, ne-a incurajat si ne-a ghidat perfect - precizez ca am nascut prin cezariana. Atat eu cat si sotul meu ii suntem recunoscatori.
Ulterior la scurt timp am ramas din nou gravida si am reluat tratamentele similare din prima sarcina insa in luna 3 am suferit un avort spontan care debutase cu niste dureri groaznice de cap si contractii pe care le-am tratat asa cum s-a putut si in limita marginii de siguranta pentru bebe. Spun asta deoarece intr-una din seri ajunsesem la maternitatea Filantropia unde mi s-a recomandat un banal no-spa.
In final, cu toate staruintele noastra, sarcina a fost pierduta - insa chiar si asa eu nu pot sa ii reprosez nimic dnei doctor.
Inteleg ca mai sunt si alte persoane care poate nu au o opinie asa buna (si poate chiar nu au avut o experienta atat de buna) insa cred ca nu trebuie uitat ca fiecare caz este unic, diferit si chiar daca la un moment dat lucrurile pot parea normale (de ex la cea de-a doua sarcina, pierduta, la toate celelalte spitale unde am ajuns cu ambulanta datorita durerilor ni se spunea ca bebe este ok si totul pare in ordine), situatiile pot degenera rapid. De aceea un medic nu poate fi judecat in functie de situatii exceptionale, asa cum nici eu nu voi putea vreodata sa o acuz pe dna doctor de pierderea celei de-a doua sarcini.
Eu pot spune doar atat: am simtit ca este un medic dedicat care si-a dat tot interesul in meseria pe care o practic demonstrand si o empatie deosebita.

Exceptionala
De Claudia Hau pe 19 Mai 2017

Buna ziua

Eu am nascut pe data de 8 iulie 2016 un baietel superb de 3450kg.Sanatos tun si eu baietelul si eu.In timpul sarcinii doamna doctora ma ajutat sa scap de toate infectiile posibile.Ecografii imi facea ori de cate ori ii povesteam daca am avut vreun episod mai ciudat ca sa se asigure ca totul este bine.Eu nu am ce sa ii reprosez,nu stiu cum au fost cu alte mamici dar eu am foat foarte multumita de doamna doctora.Am o operatie f micuta si frumoasa abia se mai vede,a venit la controlurile de dupa.A vorbit cu minda a vazut copilul ma rugat sa ii aduc o poza la cabinet ca sa o puna pe panoul cu copilasi.Din punctul meu de vedere a fost super.Eu o recomand cu caldura

Fugiti de asemenea femeie !!
De Vladis pe 16 Aprilie 2017

Ii multumesc lui Dumnezeu ca am nascut un copil sanatos. Am fost la aceasta doamna doctor de la inceputul sarcinii mele. Mi.a monitorizat aproape toata sarcina. Mentionez ca am avut un hematom si din cauza acelui hematom,am facut din luna a treia clexan de 06, ceea ce nu trebuia sa fac, avand in vedere ca eram la prima mea sarcina, nu am ramas pana atunci insarcinata niciodata, nu era nevoie de clexan. La toti doctorii la care ma duceam ramaneau incremeniti cand le ziceam de clexane, si nu intelegeau de ce fac injectii. In fine toate bune si frumoase, eram programata sa nasc in aprilie, dar bebe nu a mai vrut sa stea si a iesit mai devreme cu 2 saptamani. Din pacate a trebuit sa fac cezariana, pt ca mi se spusese ca nu am voie natural. In noaptea de 26 martie spre 27 am ajuns la spital cu, contractii mari. Vreau sa va zic ca am apelat aceasta femeie de 467 de ori, mesaje si apeluri si din partea mea si din partea sotului si a familiei mele. Oameni buni, nu a avut decenta sa raspunda la telefon, ori mesaj nimic. A trebuit sa fiu operata de urgenta de alt doctor, imaginati.va prin ce frici, emotii nesiguranta am trecut. Am nascut un baietel sanatos a doua zi pe 27 la ora 9. Nici doctora care m.a operat nu ia venit sa creada ca Al-moushaly nu daduse semn de viata nici pana atunci, avand in vedere ca in ziua aia era de servici la ghencea. Nici pana in ziua de azi nu mi.a dat nici macar un semn sa ma intrebe, daca am nascut bn daca sunt ok, sau macar cu o scuza ca a fost incredibil de nesimtita. Asa ca oameni buni, fugiti de asemenea femeie. Nici macar o steluta nu merita !

Va sfatuiesc sa nu ajungeti aici!!!
De Szabo pe 18 August 2016

Ii multumesc lui Dumnezeu ca sunt inca in viata.Sa va spun de ce.Ma duc la cabinet la Ghencea la o simpla consultatie si imi spune ca sunt racita jos am anexita la ambele ovare etc.Am urmat un tratament cu antibiotice ,ovule ...timp de 10 zile...si imi spune sa vin la control ...vin la control sa aflu ca sunt insarcinata in 3 sap in timpul tratamentului nu am avut contact ...si mi -a spus ca probabil era sarcina mult prea mica si nu a vazut.Ok am intrebat si in aceasta situatie ce fac? Pai sunt niste pastile care costa 800 de ron care iti provaca avort spontan...nu aveam cum sa pastrez sarcina pentru ca am luat ovule,antibiotice ..am luat pastilele supravegheata 5 min din care a semnat niste acte ca sunt de acord..inainte am intrebat sunt bune?am riscuri? Nuuuu!!! Am ajuns acasa pe scurt mi-a fost foarte rau.Dupa care a doua zi ma duc la munca hemoragie ....a doua zi la fel ...o sun pe doamna doctor si imi spune sa vin la Municipal la control si aveam resturi imi spune ca trebuie sa imi faca avort ...pe scurt sa ma curete ce nu am elimint...dupa care in timp ce doamna doctor se ocupa de mine fac hemoragie pe masa si imi spune sper ca nu ai hiv sau ceva ? A ramas socata plangeam ...si imi spune hai ca mai e putin si scapi.Toate bune si frumoase imi spune ca sunt ok ca pot pleca acasa ...ma duc la munca iar hemoragie foarte rau ...o sun pe doamna doctor nu raspunde imi da mesaj daca mai este ceva suna si tu la salvare.Ma duc ziua urmatoare la Medas Doana Doctor Stancescu la control sa vad ce este in neregula cu mine nu aveam programare si nu vroiau sa ma primeasca la receptie le spun ca e o urgenta ...nu au vrut ca la ei nu se preiau urgentele in timp ce vorbeam hemoragie iar ..ma vede doamna doctor si ma ia in cabinet imi face intravaginala si imi spune ca am foarte multe cheaguri de sange si resturi de placenta si etc ca daca ju ma duc la doctor sa ma curete dau in septicemie si am inceput sa plang nu stiam ce sa mai cred ...mi a recomandat spitalul Giulesti Doctor Samy zis si facut am ajuns acolo a sa nu va spun ca toate anestezile nu si au facut efectul ...pe scurt am ajuns acolo si mi a facut un set de analize sa imi spuna ca ce am facut m am lasat pe mana la un rezident ..si i am explicat situatia.Scap cu bine de aici fara probleme norocul meu a fost ca Dr Moushaly mi-a dat toata perioada o punga de antibiotice si ovule ...ma aleg cu o infectie genitala care nu gaseam tratament decat in Franta se numes pylostacine.Sper din suflet ca acest mesaj sa fie citit sa nu treaca nimeni prin ce am trecut eu.Sanatate multa va doresc!!! Dr sa aveti parte de .....fara cuvinte

Dr Al Moushaly Alina
De Vicki pe 30 Decembrie 2013

Eu am nascut pe 27 decembrie 2013, la 00.02 la Sp Universitar. A fost operatie de cezariana. De la inceputul sarcinii, doamna doctor mi-a dat sa iau Aspenter, ceea ce a facut posibila nasterea bebesului meu. In luna a doua de sarcina am fost diagnosticata cu trombofilie. Daca nu era tratamentul cu Aspenter, nu reuseam sa nasc cu bine.

Tot tratamentul recomandat de d-na doctor a fost unul care mie mi-a prins foarte bine. In plus, faptul ca este o persoana foarte deschisa a facut ca increderea in ea sa creasca de la luna la luna. Mergeam la control lunar si totul a decurs de minune. M-a trimis la Sp Fundeni pentru analize si la Polisano pentru ecografii. In seara de 26 dec 2013 am ajuns la spital si in urma unui consult facut de medicul de garda, doamna doctor a hotarat ca e timpul ca bebelusul meu sa vina pe lume. A ajuns d-na doctor la spital in jur de ora 23, m-a incurajat atat pe mine, cat si pe sotul meu si sora mea ca va fi bine si am intrat in sala de operatii. Emotiile si frica au fost imense, dar totul s-a terminat cu bine. Ieri(29 dec)am ajuns acasa. Perioada de refacere este greoaie, dar va trece si asta. Noi ii dorim doamnei doctor multa sanatate, putere de munca si sa aduca pe lume cati mai multi bebelusi. Multumim doamna doctor Al Moushaly Alina!

Dr. Al-Moushaly Alina
De O pacienta pe 12 Aprilie 2013

Inainte de a ajunge la acest doctor, am fost la alt doctor, care numai ineptii avea in cap, nu facuse anamneza complet, nu aflasem exact ce problema aveam, desi concluzia era sa ma cauterizeze.

Ok, am ajuns la Al-Moushaly Alina care automat mi-a prelevat toate analizele, Papau Nicolau, secretie col, secretie vaginala, ecografie abdominala, si inainte de a sosi rezultatele mi-a spus foarte rational si profesional ca sunt sanse sa fie Streptococ, intradevar dupa 3 saptamani au venit analizele, si asa s-a dovedit a fi. Tratamentul a fost ca la carte, comportamentul excelent, conditiile si preturile din clinica Polisano, au fost perfecte, este de recomandat!

Dr. Al-Moushaly Alina
De Mariana pe 27 Mai 2012

Am nascut in decembrie cu dna dr Moushaly prin cezariana. Am ajuns la ea dupa ce am fost la patru medici celebri, dar care nu si-au dat interesul pentru sarcina mea. Dna Dr Moushaly a fost singura care mi-a explicat pe indelete ce probleme aveam si mi-a dat tratamentul necesar fara de care nu puteam duce sarcina la bun sfarsit. Este un medic si un om minunat. Cat am umblat pe la usile celorlalti medici pe care nu i-a interesat de mine, sarcina a ramas in urma cu dezvoltarea. Fiecare avea propria opinie despre medicatia pe care ar trebui sa o ai in sarcina, fara insa a lua in calcul analizele mele. De aceea, o recomand pe dna Dr Moushaly ca un medic ce isi trateaza cu multa responsabilitatea, dar si cu multa caldura pacientele.

dr.Al-Moushaly Alina
De Adina pe 31 Martie 2012

In prezent, este la clinica medicala din Ghencea, Ghencea Medical Center, sau ceva de genul asta.

Dr. Al-Moushaly Alina
De Cecilia pe 26 Februarie 2012

Lucreaza la Polisano, Regina Maria si Universitar.

Contact Dr. Al-Moushaly Alina

Adresa

Cuza Voda, 53, Bucuresti, Sectorul 4

Site www.clinicapolisano.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.