• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
14 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
muzica

Academia de canto Next Star Studio

Next Star Studio - prima scoala de canto din Romania care ofera si cursuri ONLINE. Folosind o metoda creativa si distractiva, formam mici vedete punand accentul pe o temeinica pregatire vocala.

Cursurile de canto pentru copii, adolescenti si adulti se desfasoara fie online (prin Skype), fie la sediul nostru - intr-un mediu primitor si...

Next Star Studio - prima scoala de canto din Romania care ofera si cursuri ONLINE. Folosind o metoda creativa si distractiva, formam mici vedete punand accentul pe o temeinica pregatire vocala.

Cursurile de canto pentru copii, adolescenti si adulti se desfasoara fie online (prin Skype), fie la sediul nostru - intr-un mediu primitor si informal. Programul nostru de pregatire vocala este atestat de artisti profesionisti si este sustinut de vocal-coach specializati, recomandati de un CV artistic si pedagogic relevant.

Deoarece noi consideram ca doar intelegand cu adevarat fenomenul vocal poti avea rezultate excelente, profesorii nostri sunt ei insisi solisti vocali, performeri activi cu o activitate artistica sustinuta.

Oferim cu regularitate oportunitatea cursantilor de a performa pe scena, in cadrul spectacolelor organizate de scoala noastra, iar participarea la emisiuni TV este o activitate constanta.

Exista posibilitatea de a participa la diferite forme de pregatire vocala si artistica: lectii individuale, de grup, workshop-uri si masterclasses, putand alege in orice clipa maniera de lucru si planul financiar cele mai potrivite pentru dvs.

luni - sambata 10:00 - 19:00;

abonament lunar adaptat necesitatilor individuale;

vocal coach specializati in tehnica vocala cu bogata experienta artistica si pedagogica;

Opinii utilizatori

Lectiile de canto
De Ana-Maria pe 25 Aprilie 2014

Acum pot sa cant piese cu acute! Fac canto la Next Star studio cu doamna Anca de 6 luni si nu imi vine sa cred ca pot atinge sunete atat de inalte!

I love Anca Parlog
De Daneil Caba pe 25 Aprilie 2014

Anca m-a ajutat enorm. Mi-a dat informatii de baza pe care eu, cel care credeam ca sunt deja la "acoperis", nu le aveam.

Excelent
De Ale pe 25 Aprilie 2014

Lectiile prin Skype sunt o idee grozava si pe mine m-au ajutat atunci cand nu gaseam in orasul meu (Medgidia) un profesor de canto cu care sa simt ca fac progrese. Intr -n an am ajuns sa cant piesa mea de suflet si sunt foarte fericita. Multumesc, Anca esti the best!

Cea mai buna scoala de canto din Romania!
De Ghinea pe 25 Aprilie 2014

Am inceput cursurile de canto la Next star studio acum vreo 2 ani. Pot sa va spun ca este un mediu profesionist, unde chiar inveti sa canti. Lectiile se desfasoara calm si relaxat, cu multa rabdare si creativitate, dar si cu un tact pedagogic care il face pe copil sa se simta mereu in largul lui. Recomand cu caldura!

Contact Academia de canto Next Star Studio

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Telefon 0744.638.469
Site www.mga-consulting.ro
Email studio@mga-consulting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.