• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
14 opinii
Localitate:
Sectorul 2
Cursuri de:
muzica

Academia de canto Next Star Studio

Next Star Studio - prima scoala de canto din Romania care ofera si cursuri ONLINE. Folosind o metoda creativa si distractiva, formam mici vedete punand accentul pe o temeinica pregatire vocala.

Cursurile de canto pentru copii, adolescenti si adulti se desfasoara fie online (prin Skype), fie la sediul nostru - intr-un mediu primitor si...

Next Star Studio - prima scoala de canto din Romania care ofera si cursuri ONLINE. Folosind o metoda creativa si distractiva, formam mici vedete punand accentul pe o temeinica pregatire vocala.

Cursurile de canto pentru copii, adolescenti si adulti se desfasoara fie online (prin Skype), fie la sediul nostru - intr-un mediu primitor si informal. Programul nostru de pregatire vocala este atestat de artisti profesionisti si este sustinut de vocal-coach specializati, recomandati de un CV artistic si pedagogic relevant.

Deoarece noi consideram ca doar intelegand cu adevarat fenomenul vocal poti avea rezultate excelente, profesorii nostri sunt ei insisi solisti vocali, performeri activi cu o activitate artistica sustinuta.

Oferim cu regularitate oportunitatea cursantilor de a performa pe scena, in cadrul spectacolelor organizate de scoala noastra, iar participarea la emisiuni TV este o activitate constanta.

Exista posibilitatea de a participa la diferite forme de pregatire vocala si artistica: lectii individuale, de grup, workshop-uri si masterclasses, putand alege in orice clipa maniera de lucru si planul financiar cele mai potrivite pentru dvs.

luni - sambata 10:00 - 19:00;

abonament lunar adaptat necesitatilor individuale;

vocal coach specializati in tehnica vocala cu bogata experienta artistica si pedagogica;

Opinii utilizatori

Cea mai buna scoala de canto
De Rodica Ocheseanu pe 05 Iunie 2014

Lucrez de multi ani cu Anca Parlog. Revin cu multa placere sa imi revizui tehnica vocala.

Lectii canto
De Mihad pe 22 Mai 2014

Placute, eficiente, raport calitate-pret rezonabil si corect. Recomand!

Profesionisti
De MIhaela pe 13 Mai 2014

De cand venim la Next star studio, copilul meu a capatat mai multa incredere. II place mult sa cante si la concursuri nu mai are asa mari emotii.

Lectii de canto
De Constantin pe 07 Mai 2014

Sint foarte multumit de evolutia fiicei mele de cind a inceput lectiile de canto prin skype la Next Star Studio. Progresele sint evidente, vocea este mai puternica ceea ce ii da multa siguranta cand canta pe scena si nu mai are emotii asa de mari.

Dna profesoara are foarte multa rabdare cind explica (inregistrarile lectiilor ne sunt de mare ajutor pentru cand repetam) si stie sa se faca placuta de copii, atmosfera de lucru este relaxata, iar fiica mea abia asteapta urmatoarea lectie.

O super profa de canto!!
De Pinzaru Violeta-Paula pe 30 Aprilie 2014

Miruna face parte din echipa Next Star de 3 ani si acum suntem ca si o familie: muncim cu mare drag, simtim ca este alaturi de noi, ca ne acorda atentia pe care o cautam cu totii, incredere deplina in potentialul pe care-l are copilul, ambianta placuta, succes garantat. Anca este si un bun prieten nu numai un dascal desavarsit. Va recomand sa testati profesionalismul ei!

The Best
De Laura pe 28 Aprilie 2014

De cind a inceput lectiile de canto cu prof. Anca Pirlog, fetita mea e mult mai relaxata si a facut mari progrese! Este foarte incintata si vine cu foarte mare placere la canto, iar atunci cind nu putem ajunge, lectiile prin Skype ne ajuta foarte mult!

Profesionalism si pasiune
De Liana Rosetka pe 27 Aprilie 2014

Cred ca profesionalismul si pasiunea merg mana-in-mana, iar Anca Parlog le demonstreaza din plin pe amandoua. Daria, fiica mea de 10 ani, a inceput lectiile de canto doar in urma cu aproximativ 3 luni si sunt extraordinar de incantata de progresele pe care le face.

Mi-a spus ca dincolo de faptul ca ii place sa cante, felul in care Anca ii explica si o ajuta sa inteleaga "sunetele" o fac sa astepte cu nerabdare urmatoarea lectie.

E foarte fericita la lectiile de canto, iar pentru mine asta e cel mai important! Iar flexibilitatea pe care o ofera alternativa Skype e grozava. Iti multumim, Anca!

Cursuri de canto
De Magdalena Dumitru pe 27 Aprilie 2014

Nu este usor sa reusesti in aceasta industrie.

Excelenta idee.

Lectii de canto
De Marian pe 26 Aprilie 2014

Sunt foarte multumit de progresele pe care le face copilul meu de cand a inceput lectiile online la next star studio.

Cea mai tare scoala de canto!!!
De Daniela pe 26 Aprilie 2014

Profesionisti cu adevarat! Lectiile prin Skype sunt super, nu am simtit diferenta fata de cele normale. Inveti tehnica aici, iar Anca e o profa de gasca. I love her!

Contact Academia de canto Next Star Studio

Adresa

Bucuresti, Sectorul 2

Site www.mga-consulting.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.