• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
28 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri:
masaj
; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; prenatale

VineBB

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la...

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la curs primesc un atestat de puericultura si un plus de 10 zile de concediu paternal, pe langa cele 5 zile oferite de stat.

Ai incredere in corpul tau, caci nasterea este o experienta frumoasa, provocatoare si plina de realizari. Planuieste neasteptatul!

cursuri de educatie prenatala pentru gravide;
cursuri de ingrijirea nou-nascutului;
consiliere in alaptare;

in functie de programari

informatii si programari la telefon: 0740.518.973

per sedinta sau per curs

viitoare mamici, viitori parinti, bebelusi

educator prenatal certificat international lamaze EPCL
dr. primar neonatolog, certificat international IBCLE;
educator prenatal;
asistent medical principal pediatrie;

sala de curs;
spatiu de exercitii pentru gravide;

consiliere in alaptare;
masaj prenatal si postnatal;
curs de ingrijirea nou-nascutului;

Opinii utilizatori

VineBB
De Iulia pe 09 Iunie 2010

Am navigat si eu azi pe acest site si am sunat la sediul VineBB, am vrut mai multe informatii. Mi-a raspuns o doamna foarte draguta si mi-a placut cum a abordat problema mea. Eu cred ca merita un astfel de serviciu aici la Cluj si voi apela cu incredere. Merita!

VineBB
De Denisa pe 09 Iunie 2010

Am vrut sa ma interesez pentru cursul de gravide, am sunat la Vinebb si am fost foarte multumita de primirea facuta. Am vazut si sala si doamna Dorina a fost foarte draguta. Mi s-a parut foarte usor abordabila si foarte populara. Bafta! Am sa aleg cu siguranta serviciile Vinebb, la momentul potrivit. Multumesc.

Am sunat! Am rezolvat
De Maria pe 09 Iunie 2010

Am sunat si am rezolvat telefonic problema mea legata de alaptare. M-am panicat, dar dupa ce am vb. cu un specialist Vinebb, m-am linistit si sper din suflet sa reusesc sa alaptez bebelusul meu cat mai mult posibil. Bafta!

VineBB
De Liana pe 09 Iunie 2010

Am apelat la Vinebb si am fost foarte multumita de serviciile oferite. M-am simtit foarte bine ca cineva are rabdare si imi asculta problemele. Am sa mai apelez cu siguranta la serviciile dvs. atunci cand voi avea nevoie. Multumesc.

Cursuri de educatie prenatala pentru gravide
De Ioana pe 06 Iunie 2010

Bafta fetelor, mie mi-a placut cursul cum a fost sustinut.

Cursuri de educatie prenatala pentru gravide
De Andreea pe 05 Iunie 2010

Fetelor, am nascut pana la urma prin cezariana, dar eu zic ca informatiile de la curs m-au ajutat sa inteleg mai bine prin ce am trecut. Bebelusul nu-mi creeaza probleme, iar daca o sa ma panichez, stiu unde sa apelez. Bafta tuturor.

Cursuri de educatie prenatala pentru gravide
De Alina pe 05 Iunie 2010

Am fost si eu la aceste cursuri, nasterea a decurs bine, sunt multumita.

Cursuri de educatie prenatala pentru gravide
De Bella pe 05 Iunie 2010

Aceste cursuri au fost benefice pentru mine, m-au ajutat mult la nastere. Multumesc.

Contact VineBB

Adresa

Traian Mosoiu, 52, Cluj, Cluj Napoca

Telefon 0740.518.973
Email dorinalamaze@yahoo.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.