• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
28 opinii
Localitate:
Cluj Napoca
Cursuri:
masaj
; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; prenatale

VineBB

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la...

VineBB ofera cursurii de educatie prenatala pentru gravide. Aceastea ofera informatii necesare despre travaliu, nastere, alaptare si ingrijirea bebelusului.

Cursurile includ urmatoarele tehnici:
-masuri de confort;
-suport;
-relaxare;
-concentrare;
-tipare de respiratie;
-masaj.

Taticii care participa la curs primesc un atestat de puericultura si un plus de 10 zile de concediu paternal, pe langa cele 5 zile oferite de stat.

Ai incredere in corpul tau, caci nasterea este o experienta frumoasa, provocatoare si plina de realizari. Planuieste neasteptatul!

cursuri de educatie prenatala pentru gravide;
cursuri de ingrijirea nou-nascutului;
consiliere in alaptare;

in functie de programari

informatii si programari la telefon: 0740.518.973

per sedinta sau per curs

viitoare mamici, viitori parinti, bebelusi

educator prenatal certificat international lamaze EPCL
dr. primar neonatolog, certificat international IBCLE;
educator prenatal;
asistent medical principal pediatrie;

sala de curs;
spatiu de exercitii pentru gravide;

consiliere in alaptare;
masaj prenatal si postnatal;
curs de ingrijirea nou-nascutului;

Opinii utilizatori

VineBB
De Emma pe 05 Iulie 2010

Am inceput cursul cu indoieli si l-am terminat cu o extraordinara multumire atat din punct de vedere al informatiilor primite, cat si din punct de vedere al tratatiei. A fost perfect adaptat nevoilor noastre. Multumim.

VineBB
De Daniela i. pe 05 Iulie 2010

Eu am avut o mie de intrebari pe parcursul acestui curs, iar doamna Dorina a fost foarte amabila si a avut rabdare cu fiecare. Cursul este deosebit de important pentru o viitoare mama. Atmosfera a fost extraordinara, placuta si antrenanta pentru noi. Am invatat foarte multe. Multumim din suflet pentru ajutor.

VineBB
De Adina b. pe 05 Iulie 2010

Cursul este deosebit de util tuturor viitoare mamici. Sala este mare si aerisita, foarte luminoasa. Pretul este perfect adaptat crizei. Doamna Dorina este o draguta, dar in primul rand este o prefesionista. Ne-a raspuns cu drag tuturor intrebarilor. Multumim.

VineBB
De Emma j. pe 29 Iunie 2010

Am avut nevoie de sfaturile unui specialist Vinebb si am foarte multumita de felul in care am fost primita si mai ales de faptul ca problema mea a fost prirotara pentru ei. Am fost impresionata de asemenea ca am fost sunata ulterior pentru a ma intreba daca mai am nevoie de ajutor, daca ma descurc si pentru mine asta reprezinta un gest de umanitate extraordinar, mai ales atunci cand ai nevoie. Multumesc inca o data.

VineBB
De Diana m. pe 14 Iunie 2010

Am beneficiat de cursurile Vinebb si sunt foarte multumita de profesionalismul de care au dat dovada. Am incredere in mine si cred ca voi fi mamica ideala pt. bebelusul meu. Multumesc. Succes in continuare!

VineBB
De Cristina pe 11 Iunie 2010

Ma bucur ca ati ales si aceasta modalitate de a ne ajuta. Am un baietel si va tin minte cu drag cat m-ati ajutat atunci. Eram destul de stangace, iar dvs. mi-ati dat incredere ca sunt mamica perfecta pentru copilasul meu. Va doresc succes. Apelati cu incredere si nu veti fi dezamagite. Succes.

VineBB
De Dana pe 10 Iunie 2010

Vinebb si la mine. Viitorul curs de ed. prenatala sper sa fie cel mai bun ajutor pentru mine (si sotul meu). Dar mai ales pentru cel/cea care ne va umple restul vietii. Dorina sper sa ai succes in continuare si sa fii cel mai bun ajutor in viatza noastra, a viitoarelor mamici. Ne vedem curand.

VineBB
De Rodica pe 10 Iunie 2010

Ma bucur ca avem asemenea servicii aici la Cluj. Succes!

VineBB
De Adriana pe 10 Iunie 2010

Am un copil de 5 ani si jumatate, am nascut la Stanca primul meu copil, eram destul de tanara pentru o asemenea experienta, dar am trecut cu bine peste nastere si m-am descurcat deoarece o mana de oameni au avut grija de mine m-au indrumat si m-au invatat sa am grija de bebelusul meu. Acum sunt insarcinata din nou si vreu sa merg la cursurile pentru gravide. M-am bucurat cand am sunat la Vinebb si mi-a raspuns doamna Dorina, caci am o recunostinta deosebita si pt. dansa, pentru ca m-a ajutat enorm la prima nastere. Am incredere ca de data asta voi fi si mai bine pregatita pentru nastere si alaptare. Felicitari pentru munca dvs. Si sa ne vedem curand.

VineBB
De Ana pe 09 Iunie 2010

Merci pentru sfaturi si informatii. Ne vedem in saptamana 28.

Contact VineBB

Adresa

Traian Mosoiu, 52, Cluj, Cluj Napoca

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.