• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
19 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri:
gimnastica
; masaj; exercitii kegel; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor; prenatale

Centrul 9 luni

"Sadim femeilor increderea de a naste natural si creionam cea mai emotionanta poveste din viata acestora!" - Misiunea Centrului 9 luni!

"Sadim femeilor increderea de a naste natural si creionam cea mai emotionanta poveste din viata acestora!" - Misiunea Centrului 9 luni!

Opinii utilizatori

Centrul 9 luni
De Ioana pe 05 August 2010

Facand sport inainte de sarcina, am decis si dupa ce am ramas insarcinata sa fac sport. Am cautat pe internet si am gasit acest centru. Mi-am facut un abonament de gimnastica prenatala, si am ramas uimita de standardul ridicat al serviciilor pe care le ofera. Sunt foarte punctuali si profesionisti! Mai rar asa atitudine in Romania. Pe scurt: sunt foarte multumita.

Centrul 9 luni
De Gabitza pe 25 Iulie 2010

Am facut cursul Lamaze si mi-a placut foarte mult, desi nu eram pentru nasterea naturala, acest curs m-a facut sa inteleg ca este cea mai potrivita alegere. Cursul a fost foarte interesant si fetele de acolo sunt foarte amabile.

Curs Lamaze
De Mamica pe 12 Iulie 2010

Am citit pe internet despe cursul Lamaze si am urmat un astfel de curs la Centrul 9 luni. Am ramas impresionata de utilitatea acestui curs graviduta fiind. Multe informatii noi, parte practica si cel mai important am castigat increderea in mine asupra nasterii naturale.
Multumesc Centrul 9 luni.

Centrul 9 luni
De Cristina pe 04 Iunie 2010

Am facut gimnastica prenatala la acest centru si am ramas foarte placut impresionata de serviciile pe care le au. Mult profesionalism si calitate!

Interesant!
De Bluesky pe 21 Mai 2010

Am beneficiat de servciile acestui centru si pot spune ca am fost foarte multumita. M-au ajutat foarte mult in perioada prenatala. Personalul este foarte amabil.

Centrul 9 luni
De Criss pe 19 Mai 2010

Am participat la cursul de puericultura si a fost foarte frumos! Un curs complex, multa informatie si parte practica, la un pret accesibil. Personalul de acolo este foarte amabil.

Centrul 9 luni
De Viorela pe 10 Mai 2010

Noi am fost la Centrul 9 luni la cursurile Lamaze si a fost o experienta extrem de frumoasa! Ambianta placuta si relaxata, super amabilitate, informatii punctuale foarte utile, nu avem decat impresii foarte bune despre Centrul 9 luni. Multumim, Lidia, pentru rabdare si sprijin!

Centrul 9 luni
De Inessa pe 23 Aprilie 2010

Am facut gimnastica prenatala la acest centru si a fost foarte bine. Din cat am testat piata am vazut ca pretul abonamentului este cel mai mic la ei. Fetele de acolo sunt foarte amabile. Merita incercat!

Centrul 9 luni
De Bobo25 pe 10 Martie 2010

Preturile sunt foarte bune, personalul de acolo este de treaba si sunt niste profesionisti.

Contact Centrul 9 luni

Adresa

Turturelelor, 11B, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Piata Unirii
Telefon 0735.916.743
Site www.centrul-9luni.ro
Email contact@centrul-9luni.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.