• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
19 opinii
Localitate:
Sectorul 3
Cursuri:
gimnastica
; masaj; exercitii kegel; exercitii pilates; lamaze; pentru nastere; intampinare bebelus; primul ajutor; prenatale

Centrul 9 luni

"Sadim femeilor increderea de a naste natural si creionam cea mai emotionanta poveste din viata acestora!" - Misiunea Centrului 9 luni!

"Sadim femeilor increderea de a naste natural si creionam cea mai emotionanta poveste din viata acestora!" - Misiunea Centrului 9 luni!

Opinii utilizatori

Multumesc!
De Adina Popescu pe 25 Decembrie 2011

Am participat la cursul de Puericultura organizat de acest Centru. Un curs complex, foarte bine structurat si organizat. Toate aprecierile din partea mea. Mi-a inlaturat temerile legate de ingrijirea bebelusului, cel putin in prima faza. Va multumesc!

Frumos!
De Irina pe 22 August 2011

Si eu am fost aici si mi-a placut tare mult.

Minunat!
De Gabriela pe 01 August 2011

Am accesat serviciile prenatale ale acestui Centru si am ramas placut impresionata de calitatea lor. Recomand cu placere. Dupa nastere ma voi intoarce cu bebelusul.

Centrul 9 luni
De Anyta pe 02 Februarie 2011

In octombrie anul trecut.

Curs puericultura
De Mimi pe 30 Ianuarie 2011

Cand ai facut cursul Anyta?

Centrul 9 luni
De Anyta pe 19 Ianuarie 2011

Am fost si eu la acest centru la un curs si m-a surprins in mod placut. Cursul de puericultura mi-a placut mult, coerent, multa informatie si extrem de util. Felicitari centrul 9 luni!

Centrul 9 luni
De Toni pe 11 Ianuarie 2011

Eu nu am inceput inca cursurile la Centrul 9 luni, dar m-am inscris si au fost foarte amabili. Au raspuns la telefon si la e-mail-uri imediat. Revin cu pareri dupa terminarea cursului.

Centrul 9 luni
De Iza12 pe 30 Octombrie 2010

"Graviduta Bucuresti" vreau sa spun ca ceea ce sustii nu este adevarat! La acest centru se raspunde la telefon, mai mult decat atat am primit informatiile necesare pe mail extrem de repede. Sunt foarte prompti si foarte profesionisti. Apropo, cursul Lamaze l-am facut la ei si a fost f ok, Lidia este super.

Pentru Doamna "Graviduta Bucuresti"- nu este adevarat!
De Din partea Centrului 9 luni! pe 28 Septembrie 2010

Stimata Doamna,

Ne-ar placea mult sa credem ca n-ar exista intentii ascunse din partea dumneavoastra, gen "o faceti cu intentie" si implicit cu anumite motive ascunse. Insa, ceea ce spuneti dumneavoastra nu este un lucru real!
1. Toate apelurile nepreluate se intorc catre cei care au sunat intr-un timp foarte scurt, cel mult o ora. Deci sigur nu ati sunat pentru ca altfel ati fi fost sunata inapoi.
2. Cu privire la celelalte opinii, spuneti din nou lucruri ireale, in felul asta "atacand" opiniile celorlalti si nu este in regula.

Ne permitem sa postam raspuns la opinia dumneavoastra pentru ca nu s-a intamplat ce ati descris mai sus, iar intentia dumneavoastra credem ca este de fapt alta.
Dorim sa ne cerem scuze persoanelor care asista la acest schimb de replici, insa am considerat foarte important dreptul la opinie atunci cand cineva spune lucruri ireale cu privire la Centrul 9 luni.

Va multumim pentru intelegere!

Centrul 9 luni
De Graviduta Bucuresti pe 26 Septembrie 2010

Buna fetelor. Cred ca toate comentariile anterioare au fost scrise intentionat de aceeasi persoana, respectiv cineva de la centru. Am sunat la acest centru sa fac un curs pentru gravide, dar nu-mi a raspuns nimen la telefon. Nu stiu de ce. Asa ca acum merg sa fac gimnastica si masajul gravidei (sunt gravida in 7 luni) la un cabinet medical de pe 13 Septembrie zona MARRIOT. Nu vreau sa ii dau numele ca sa nu se considere ca fac reclama. Oricum este foarte bine ca au inceput sa apara tot felul de centre care dau sfaturi pentru mamici si copilasi. Eu cred ca merita sa incercati, merita sa mergeti pentru ca exercitiul fizic este benefic pentru o viitoare mamica. Mult succes.

P.S. Cred ca personalul de la Centrul 9 luni nu o sa fie suparat pe mine ca eu doar mi-am scris parerea. Daca nu am dreptate va rog sa ma scuzati

Contact Centrul 9 luni

Adresa

Turturelelor, 11B, Bucuresti, Sectorul 3

Reper Zona Piata Unirii
Telefon 0735.916.743
Site www.centrul-9luni.ro
Email contact@centrul-9luni.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.