• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Oitelor
21 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Oitelor

Cresa Oitelor este situata pe Strada Oitelor, nr 8, sector 4 din Bucuresti.

Cresa Oitelor este situata pe Strada Oitelor, nr 8, sector 4 din Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

Cresa
De Cristea Cristina pe 29 Septembrie 2011

As dori sa-mi inscriu si eu baietelul la aceasta cresa, face 2 ani in ianuarie 2012, suntem din sectorul 3, suntem primiti? Cu cat timp inainte trebuie sa il inscriu? Se fac liste? Va rog, tot ce puteti spune, astept. Multumesc!

cresa oitelor
De Irina pe 30 August 2011

CRistina,
Eu m-am trecut pe lista lor in martie, si azi am luat actele pentru dosar..va incepe in citeva zilecresa, in 17sept face 2 ani..ideal ar fi sa suni si sa te treci pe lista pt.ca sunt f.multi inscrisi...
Doamnele au fost f dragute....
tariful e de 6 lei/zi

Cresa Oitelor
De CRISTINA pe 02 Iunie 2011

As vrea sa stiu si eu daca pot inscrie un baietel din ianuarie cand face 2 ani si alte detalii, cum se face inscrierea, cu cat timp inainte, tarife exacte? Va rog. Multumesc!

detalii
De Cristynutza pe 22 Noiembrie 2010

buna ziua as dori si eu mai multe detalii despre inscrieri si despre tarifele la cresa,si daca se primesc si copiii din alte zone???va multumesc

Inscriere cresa oitelor
De Leo pe 13 Octombrie 2010

Am fost astazi la cresa oitelor sa-mi inscriu fetita, pe care o voi duce din martie 2011. Mi-au luat nr. de tel si numele si mi-au zis sa revin in februarie cu analizele fetei si celelalte acte. Asa se procedeaza?

Cresa Oitelor
De Cristina pe 20 Septembrie 2010

Buna, daca ma puteti ajuta si pe mine cu un numar de tel al acestei gradinite, am un baietel de 1 an si 3 luni si vreau sa-l inscriu, sa ma interesez de acte necesare.

Cresa Oitelor
De Alina pe 30 August 2010

As vrea daca poate cinneva sa imi spuna noul nr. de tel de la cresa oitelor si ce imi trebuie ca sa imi inscriu copilul acolo.

Cresa Oitelor
De Raluca pe 29 August 2010

Multumesc pentru informatii!

Suntem si noi interesate de aceasta cresa
De Raluca pe 11 Mai 2010

Buna, daca ma puteti ajuta v-as fi tare recunoscatoare. As vrea sa imi inscriu fetita la Cresa Oitelor? Stiti cumva cand se fac inscrieri? Ce acte am nevoie? Piedici deosebite la inscrierea acolo? Au program si pe timp de vara?
Multumesc frumos!

Cresa Oitelor
De Anee pe 11 Mai 2010

Am fetita acolo are un an si 9 lui si sunt multumita de cresa.

Contact Cresa Oitelor

Adresa

Oitelor, 8, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.