• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Oitelor
21 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat
Tarife:
500 - 1.000 ron
; 1.000 - 1.400 ron

Cresa Oitelor

Cresa Oitelor este situata pe Strada Oitelor, nr 8, sector 4 din Bucuresti.

Cresa Oitelor este situata pe Strada Oitelor, nr 8, sector 4 din Bucuresti.

in limita locurilor disponibile

da

da

special amenajate

supraveghere si control permanent

da

Opinii utilizatori

procedura înscriere creșă
De Ciprian pe 18 Aprilie 2018

Precizez ca nr postat pe site, 021.336.6778, e incorect

Inscriere cresa
De Ciprian pe 18 Aprilie 2018

Buna ziua,
As vrea sa imi inscriu copilul la aceasta cresa.
Are cineva nr de telefon de la creșă?
va multumesc,
C

The best
De Vic pe 06 Ianuarie 2017

Copilul meu nu putea sa isi petreaca orele intr-un loc mai bun. Recomand cu caldura cresa si personalul de nota 10. Felicitari directoarei si tututor celor care implicandu-se acolo zilnic arata ca iubesc copiii.

Inscriere cresa oitelor
De Alexandra Paraschiv pe 18 Iulie 2015

Buna ziua,

As vrea sa imi inscriu din primavara anului viitor copilul de 2 ani la aceasta cresa.

Se poate sa ma ajutati cu mai multe date actualizate legate de cresa?

va multumesc,
Alexandra

Rugaminte
De Sorana pe 29 August 2013

Doresc sa inscriu copilasul la cresa de pe strada Oitelor. Ma poate pune cineva in legatura cu personalul de acolo? Multumesc anticipat.
E-mailul meu este: celtica_mmiv pe yahoo.

Cresa Oitelor
De Tudorachemonica pe 13 Mai 2013

Este o cresa foarte buna si lumea de acolo este foarte buna. Eu am avut fata la saptamanal si au avut foarte mare grija de ea, este foarte curat inauntru, este igenic. Lumea de acolo are foarte mult grija de ei si sunt foarte cumsecade si pretul este foarte bun. Se merita.

Cresa Oitelor
De Mary pe 19 Octombrie 2012

Buna, mamicilor! Noi stam in sector 4, am fost saptmana trecut si am vorbit la cresa oitelor, pentru inscriere ca sa imi duc puiutul in aprilie la 1 an si 5 luni. Mi s-a zis ca cei din sector au prioritate si ne-a inscirs. Au fost foarte dragute doamnle de acolo, oricum eu am mari emotii. Ce parere aveti, cei cu mai multa experienta?

Cresa oitelor
De Loredana lemandroiu pe 18 Ianuarie 2012

Noi incepem cresa de la 1 martie. Doamna asistenta sef a zis ca cei din alte sectoare nu prea au sansa sa ocupe loc pentru ca nu prea mai sunt. Noi avem locul de anul trecut cand am dat un simplu telefon sa ne interesam. Ea are progarm de luni pana joi pana la ora 15:00, iar vinerea pana la ora 14:00

Cresa
De Nicoleta Neagu pe 13 Ianuarie 2012

Si fetita mea implineste 2 ani in aprilie 2012. In afara de particulari, nu se mai gasesc locuri pe la stat. Inscrierile se fac ca la gradi de stat, in septembrie?

Liniste si opinie
De Mihaela joitoiu pe 31 Octombrie 2011

Fetita mea face 2 ani in aprilie 2012. Nu gasesc locuri nicaieri la nici o cresa. Stam pe bld.theodor pallady si vreau sa o inscriu la cresa. Oare ne primesc la cresa oitelor? Stie cineva nr.de tel? si ce program au?

Contact Cresa Oitelor

Adresa

Oitelor, 8, Bucuresti, Sectorul 4

X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.