• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Berceni IV
19 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat

Cresa Berceni IV

Cresa Berceni IV este situata in sectorul 4.

Cresa Berceni IV este situata in sectorul 4.

in limita locurilor disponibile

da

spatii special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Impresionat placut
De Alin pe 27 Octombrie 2011

Am fost ieri la cresa aceasta pt inscrierea copilului. Am ajuns in timpul programului de somn deci nu am putut sa vedem cum se desfasoara lucrurile in grupe, dar am fost intampinati cu multa caldura di bunavointa! Totul este renovat si taxele destul de ok! Programul este de la 07:00 - 19:00. Speram sa ii placa si lui David! Mult succes!

Inscriere copil
De Nicoleta pe 03 August 2011

M-ar interesa mai multe despre aceasta cresa.Anul acesta in septembrie ma intorc la munca si trebuie sa il inscriu pe Matei la cresa. Locuiesc in Popesti-Leordeni langa IMGB si nu stiu ce crese am aproape si care au locuri. Va rog mult ajutati-ma cu niste sfaturi, stiu ca este cam tarziu insa ne-am mutat in zona de curand. Multumesc!

Cresa Berceni IV
De Tanase loredana pe 14 Iulie 2011

M-ar interesa mai multe despre aceasta cresa.de la anul trebuie sa il inscriu pe Stefan si nu stiu unde. Nu cunosc Bucurestiul prea bine (ne-am mutat de curand). De pret nu spune nimic. Din cate am inteles este o cresa buna, dar ma intereseaza si financiar.

Cresa Berceni IV
De Carla stanciu pe 27 Iunie 2011

Am o rugaminte, de la ce varsta se pot face inscrieri si in ce perioada a anului? Nu am reusit sa aflu aceste detalii! Multumesc!

Cresa Berceni IV
De Ruxandra pe 31 Ianuarie 2011

Este cea mai buna cresa din sector. Copiii sunt foarte bine ingrijiti chir daca doamnele sunt foarte putine. Toata stima pentru ele pentru cat muncesc si la cat sunt de prost platite. Poate primarul isi va aduce aminte si de ele. Am bebe la grupa 6 si sunt foarte multumita.

Pt. cresa nr 4, grupa 1
De Miki pe 08 Iulie 2010

Sunt foarte multumita de cresa dvs, in special de grpa nr 1, care isi pune tot sufletul pt. copiii. Doamnele sunt bine pregatite profesional. In general in aceasta cresa personalul este foarte intelegator si mamos, dar pacat ca nu sunt apreciate pentru munca lor. Va multumesc.

Cresa Berceni IV
De Andreea pe 20 Iunie 2010

Am crescut in cresa aceasta, sunt cu cea mica tot aici. Cea mare a fost tot aici. Este o cresa foarte buna. Aveau program saptamanal si era ok. Acum insa nu mai au personal suficient. Doamnele sunt platite foarte prost la cata munca si suflet depun.

Cresa Berceni IV
De Aura pe 20 Iunie 2010

Sunt multumita. Sunt cu al II-lea copil aici. Pacat ca nu mai au tura de noapte.

Inscriere copil
De Katarina pe 07 Martie 2010

Buna ziua. Care e varsta minima? Cati copii sunt in grupa? Cate persoane au grija de ei?
Multumesc.

Contact Cresa Berceni IV

Adresa

Racovita, 2, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.214.610.400
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.