• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Cresa Berceni IV
19 opinii
Localitate:
Sectorul 4
Tip:
De stat

Cresa Berceni IV

Cresa Berceni IV este situata in sectorul 4.

Cresa Berceni IV este situata in sectorul 4.

in limita locurilor disponibile

da

spatii special amenajate

supraveghere si control permanent

Opinii utilizatori

Cresa
De Georgiana pe 26 Decembrie 2017

Buna ziua am si eu un bebe de un anisor primiti si copii micuti noi locuim in dimitre leonida cum se procedeaza

Nu recomand
De Nicoleta pe 06 Martie 2015

Buna ziua , am fost la cresa si ne-a refuzat pe fata ca nu putem sa inscriem copilul ca cica sunt in concediul crestere copil , nu are nicio legatura cu concediul maternal daca ma credeti se intra pe spaga o sa va las un link cu ce sume se vehiculeaza la aceasta cresa sa vedeti https://www.facebook.com/groups/397305800323707/ puteti sa vedeti ce spun mamicile cu care s-au confruntat si ele cu aceasta problema , ba chiar mai mult tipa la mine eram singura cu copilul , iar sotul se dusese sa cumpere flori , si cand a venit sotul se schimbase la fata . dupa m-am dus la alta cresa si am inscris-o pe fetita si e totul ok ,asa aveti mare grija daca va duceti la aceasta cresa . se intra pe pile sau spaga . nu se poate asa ceva in tara asta, ptr dreptul tau te trateaza ca pe o carpa . clar nu recomand .

Nu recomand cresa
De Victoria pe 05 Martie 2015

Este doamna directoare sub orice critica

Cresa Berceni IV
De Elena pe 26 Decembrie 2014

Buna! As fi interesata de aceasta cresa pentru fetita mea de 2 anisori, insa am nevoie de un nr de telefon. M-ar interesa sa fie o cresa cu program saptamanal. Ma poate ajuta cineva, macar cu o parere? Multumesc!

Multumita
De Ioana p. pe 04 Septembrie 2014

In cateva zile parasim cu intristare cresa pt a merge la gradi. A fost o perioada frumoasa, in care copilul meu a mers de cele mai multe ori cu placere la cresa, isi iubeste ingrijitoarele, a invatat multe cuvinte noi, poezioare, cantecele.

Sunt multumita de aceasta cresa, de personal, de igiena, de tot. grupele nu sunt "suprapopulate", fiecare copil are dulapiorul propriu ce serveste de "vestiar".

Pe perioada verii copiii sunt scosi afara si dimineata si dupa-masa in locurile de joaca (leagane, tobogane, masute, balansoare), teatru si dansuri contra cost.

Per total, recomand din suflet (dar faceti inscrierea din timp, ca la orice cresa de stat, cererile sunt multe).

Cresa
De Andreia pe 24 Martie 2014

Buna ziua, imi lasati un nr de telefon?

Inscriere
De Manole Mihaela pe 01 Noiembrie 2013

Buna ziua numele meu este Manole Mihaela si sunt o mamica disperata. Am un baietel care in noiembrie face 3 anisori si nu mai am cu cine sa-l las. Va rog am nevoie de ajutor. Cum as putea proceda? Multumesc!

Pentru elena
De Alinamotca pe 20 Iunie 2013

Sunt nou venita pe site si as avea o rugaminte la tine: cat costa pe luna la cresa (taxa) sau cum se procedeaza? Ca am un baiat de 1 an si 2 luni si vreau sa il inscriu la cresa de stat. Eu lucrez la spital, sunt bugetara si am salariu mic. Mersi. Astept un raspuns la adresa de mail gabrielmotca@yahoo.com

Pentru Elena
De Sonia pe 01 Iunie 2013

Bun gasit. Ma intereseaza foarte mult aceasta cresa, desi directoarea de la "Degetica" m-a sfatuit sa caut o alta, habar n-am de ce.
Elena, te rog, spune-mi cum pot intra in legatura cu tine pentru mai multe detalii. O sa las aici adresa mea de mail, pentru situatia in care acest mesaj iti parvine. Este: white_wing22@yahoo.com
Multumesc anticipat.

Cresa berceni IV
De Elena pe 16 August 2012

Am fetita de 2 luni la aceasta cresa si sunt foarte multumita. Atmosfera este una calda, iar educatoarele blande, calme si cu bun simt. Toata stima pentru ele! Preturile sunt rezonabile, jucarii foarte multe, gradina exterioara frumos amenajata si personalul ok.

Contact Cresa Berceni IV

Adresa

Racovita, 2, Bucuresti, Sectorul 4

Telefon 021.214.610.400
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.