Paste 2022: 6 activitati pe care sa le faci impreuna cu cei mici

/ / Modificat: 2022-04-18
Paste 2022: 6 activitati pe care sa le faci impreuna cu cei mici

Zilele de Paste sunt despre relaxare si petrecerea timpului in familie. Bucura-te asadar de timpul petrecut impreuna cu cei mici si planificati din timp activitati care sa va binedispuna pe toti. De la mici excursii in aer liber, la iesirea la un picnic si pana la o seara de film sau jocuri de masa, totul este permis in aceste zile.

1. Urmariti filme in familie

Un plan foarte popular, care nu dezamageste niciodata parintii si copiii, este acela de a petrece o dupa-amiaza la cinema cu familia. Fie puteti merge la un cinematograf, fie puteti urmari acasa filme tematice de Paste, sau alte filme care sa va binedispuna. 

2. Petreceti timp in natura

Daca ai posibilitatea de a parasi orasul, chiar si pentru cateva ore, puteti merge intr-o drumetie in natura. Bucurati-va de aerul liber, curat si de verdele proaspat al naturii. Culegei flori de pe camp, fotografiati fluturii si urmariti pasarile cum zburda vesele prin copaci. Copiii vor fi incantati, iar tu vei reusi sa te relaxezi.

3. Escapada in propriul oras

Daca nu ai posibilitatea de a parasi orasul, poti profita pentru a-l vizita asemeni unui turist. Mergi in locurile pe care nu le-ai mai vizitat, dar ti-aidorit, sau in cele care iti plac cel mai mult, pentru a I le arata si copilului tau. Bucura-te de parcurile si de arhitectura orasului si realizeaza poze sueprbe de care sa va amintiti multi ani de acum inainte. 

4. Planifica un picnic la iarba verde

Daca vremea iti permite, planifica un picnic la iarba verde. Poate fi in parcul din apropiere sau intr-o padure din apropiere, ori pe malul unui lac. Important este sa fiti in natura. Luati cu voi niste fructe si niste gustari, o carte si, eventual, jocuri de masa. 

5. Practicati sport in familie

Primavara este momentul perfect pentru a face sport in aer liber. Practicati sport in familie, deoarece este un mod frumos si santos de a petrece timpul. Practicarea sportului in familie are mari beneficii pentru toata lumea, deoarece nu numai ca ne ajuta sa ne mentinem in forma, sa evitam excesul de greutate si sa avem grija de sanatatea noastra, dar este, de asemenea, o modalitate excelenta de a ne conecta cu copiii, de a ne distra si de a ne intari legatura.

6. Maraton de jocuri de masa

Daca preferati sa stati acasa, sau vremea este prea rece si ploioasa, puteti face un maraton de jocuri de masa. Jocurile de societate sunt intotdeauna unul dintre cele mai frumoase modalitati de a petrece timpul in familie.   

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Activitati amuzante copii

Articole recomandate

Citeste si despre