Filme amuzante de Halloween pe care le poti vedea impreuna cu copiii

/ / Modificat: 2022-10-29
Filme amuzante de Halloween pe care le poti vedea impreuna cu copiii

Se apropie cea mai terifianta si distractiva noapte a anului – Halloween-ul. Copiii sunt pasionati de aceasta perioada. Prin urmare profita de acest final de saptamana pentru a urmari alaturi de copilul tau filme cu monstri, vrajitoare si vampiri, adecvate varstei acestora.

Daca nu ai idee ce filme puteti viziona, va dam cateva idei. Copiii vor adora aceste filme care-I vor amuza si ii vor tine in suspans. Toate recomandarile de filme pot fi vizionate de copii de la 7 ani in sus.

Seriale

O vrajitoare ingrozitoare

Mildred Hubble intra din intamplare la academia penru vrajitoare. Eroina, mai putin obisnuita si aiurita de fel, trece printr-o serie de aventuri uimitoare. Isi da seama insa ca locul ei este acolo si face orice pentru a ramane la academie. Filmul este bazat pe romanele celebre ale autorului Jill Murphy.

O serie de evenimente nefericite

Orfanii Baudelaire se confrunta cu tot felul de provocari si pericole, precum si cu maleficul conte Ola, in incercarea lor de a descoperi secretele familiei.

Hotel Transylvania: Serialul

In absenta tatalui ei, Mavis vrea sa aiba parte de multe aventuri, atata timp cat matusa Lydia nu-i sta in cale. Evenimentele se intampla in tineretea lui Mavis, cu multi ani inainde de actiunea din pericula “Hotel Transylvania”.

Filme

Hotel Transylvania

Dracula, proprietarul unui hotel din Transilvania, devine un tata supraprotector atunci cand un pretendent nedorit se intereseaza de fiica sa.

Hotel Transylvania 2

Dupa nunta dintre Mavis si Jonathan si nasterea lui Dennis, Dracula cauta dovezi ca nepotul sau este un vampir adevarat, iar pentru a face acest lucru trebuie sa ramana in Transilvania.

Hotel Transylvania 3, o vacanta monstruoasa

Dracula cade la picioarele lui Érika, fermecatorul, dar misteriosul capitan al croazierei cu monstri pe care Mavis isi duce intreaga familie in vacanta.

Cronicile Spiderwick

Dou gemeni crescuti la oras trebuie sa se adapteze mutarii intr-o casa darapanata din zona rurala, mai ales ca acolo descopera o lume fantastica, plina de magie.

Nightbooks: captiv in poveste

Amator de povesti de groaza, Alex trebuie sa spuna cate una infricosatoare in fiecare seara, altfel sta inchis pe veci impreuna cu prietena lui in apartamentul unei vrajitoare.

Shrek

Desigur, nu puteam uita de capcaunul morocanos pe care il adora toata lumea. In misiunea de salvare a printesei din ghearele dragonului, Shrek face o echipa amuzanta cu noul sau companion Dunkey. Totul ia o turnura neasteptata cand Shrek si printesa se indragostesc.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Filme animate copii Halloween copii

Articole recomandate

Citeste si despre