Cel mai tare cadou pentru copilul tau: distractia din Tabara NERF

/ / Modificat: 2017-04-21
Cel mai tare cadou pentru copilul tau: distractia din Tabara NERF

Pentru tine, ca parinte, cel mai frumos cadou este un copil activ, care se bucura sa petreaca timp cu prietenii lui in timp ce descopera cele mai frumoase jocuri. Si pentru ca fiecare experienta este cu atat mai frumoasa cu cat il ajuta pe cel mic sa se dezvolte, iti propunem sa ii oferi sansa sa traiasca o experienta de neuitat! 

Ofera-i ore de distractie in aer liber!

Blasterele NERF sunt cadoul perfect pentru copilul tau! Pe langa faptul ca sunt printre cele mai indragite jocuri din lume, sunt foarte sigure si ii ofera celui mic un mod grozav de a petrece timp cu prietenii in aer liber. Ele permit copilului sa-si creeze o multime de scenarii creative, sa faca miscare toata ziua fara macar sa simta oboseala, sa lege prietenii si sa-si dezvolte imaginatia si spiritul de echipa.

Iar acum, blasterele NERF daruiesc chiar mai mult: cu ele, copilul tau si cel mai bun prieten al lui pot pleca impreuna in cea mai tare aventura din aceasta vara: Tabara NERF!

nerf-tabara

Tabara in care orice copil si-ar dori sa mearga cu cel mai bun prieten al sau!

Tabara NERF este cea mai tare tabara de vara pentru copii, ajunsa la a doua editie in Romania. Tabara se va desfasura in perioada 20-25 iulie 2017 la Bran, judetul Brasov, si inseamna sase zile de distractie in aer liber pentru copiii cu varste intre 8 si 12 ani, sub supravegherea atenta a unor coordonatori specializati in comunicarea cu copiii.

In Tabara NERF, micutul tau isi va face o multime de prieteni, va invata multe lucruri utile - explorare montana, prim-ajutor, colaborare in echipa, comunicare cu camarazii – si va participa la provocari distractive ca treasure hunt la tragere la tinta si ateliere creative. Nu in ultimul rand, in Tabara NERF, cel mic va descoperi noi jocuri si jucarii inainte ca acestea sa apara in magazine si va rade cu gura pana la urechi alaturi de alti copii de varsta lui.

Cum iti trimiti copilul in Tabara NERF?

Cumpara-i micutului tau un blaster NERF cu abtibild de campanie. Pastreaza bonul fiscal, inscrie codul pe www.tabaranerf.ro si acumuleaza minim 200 de puncte. Poti castiga un loc dublu pentru copilul tau si un prieten de-al lui in Tabara NERF, plus 500 de premii instant: blastere, o masinuta NERF, mingi de volei si palate de tenis NERF!

Pe langa bucuria de a primi un blaster nou, micutul are sansa sa traiasca cea mai tare aventura in vacanta de vara!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Tabara copii Tabara de vara Avantaje tabara copii

Articole recomandate

Citeste si despre