Pregateste-te pentru scoala. 5 obiecte necesare copiilor si parintilor

/ / Modificat: 2022-09-22
Pregateste-te pentru scoala. 5 obiecte necesare copiilor si parintilor

Au mai ramas cateva zile pana la inceperea scolii. Copiii si parintii sunt in febra pregatirilor pentru noul an scolar. Pe langa rechizite este important sa adaugi pe lista de cumparaturi o serie de obiecte care va vor face zilele mai usoare si mai sigure. Iata care sunt obiectele care nu trebuiesa-ti lipseasca din casa daca ai un copil scolar.

1. Sterilizator cu functie de odorizant

Un sterilizator obiecte personale/ telefon care este integrat in lampa cu ultraviolete tip UV-C pentru dezinfectarea telefonului mobil, a castilor sau a obiectelor de uz zilnic precum ochelari, casti, chei si altele, este deosebit de important, mai ales cand copilul se intoarce de la scoala, un mediu in care microbii si virusurile colcaie in voie.

Acest sterilizator este prevazut cu functie de odorizant pentru a imprima mirosuri placute pe obiecte. Tot cetrebuie sa faci este sa adaugi uleiul essential favorit in locul destinat lui, iar parfumul va ramane pe obiectele tale. 

2. Mini sterilizator portabil

Ideal pentru dezinfectarea rapida a obiectelor de uz personal eliminand pana la 99.9% din bacteriile si virusurile de pe suprafata acestora, sterilizatorul portabil are un unghi larg de acoperire.

In doar 30 de secunde sterilizeaza obiectele mici, iar in 60 de secunde obiecte mai mari, precum telefonul, portofelul, cardurile. Pentru obiecte mai mari, precum volanul masinii, laptop sau birou, ori alte suprafete, sunt necesare doar 180 de secunde pentru dezinfectare.

Avantajul acestuia este ca il poti lua cu tine oriunde si il poti folosi ori de cate ori ai nevoie sa dezinfectezi obiectele pe care le folosesti des.

3. Periuta de dinti electrica

Stim cu totii ca spalatul pe dinti este o adevarata problema pentru copii. Cu ajutorul unei periute de dinti electrice, spalatul pe dinti devine mai distractiv, dar si mai rapid. O astfel de periuta este ideala in special dimineata, cand copilul trebuie sa se pregateasca rapid pentru scoala. In plus, poti lua cate o astfel de periuta pentru intreaga familie.

Cu siguranta vei adora si tu o periuta electrica, mai ales ca multe dintre acestea dispun de moduri diferite de functionare precum periaj pentru curatare normala, pentru curatare sensibila, periaj pentru albire si unele au si functie de masaj. 

4. Camera de supraveghere

Ai doi copii si vrei sa stai mereu cu ochii pe ei? Daca iti ajuti copilul cel mare la teme, poti supraveghea copilul cel mic, care doarme sau se joaca singur intr-o alta camera, cu ajutorul unei camere de supraveghere.

O astfel de camera este deosebit de utila si in cazul in care copiii tai raman in grija bonei sau a parintilor in timp ce tu esti la munca. Astfel, poti vedea in orice moment ce fac, cum sunt tratati de adultii in grija carora ii lasi.

5. Camera supraveghere bebelusi

Ai un bebelus pe care vrei sa-l supraveghezi non-stop? Atunci, o camera video supraveghere bebelusi este ceea ce ai nevoie. In acest fel, cand doarme, poti merge in bucatarie sa pregatesti mancare, sau poti munci, intr-o camera alaturata, fiind in acelasi timp, in permanenta, cu ochii pe copil, astfel incat sa nu iti fie teama ca se va trezi si nu il vei auzi.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Scoala copii Parinti copii

Articole recomandate

Citeste si despre