Pas cu Pas, ii Pui Lumea la Picioare!

/ / Modificat: 2020-09-04
Pas cu Pas, ii Pui Lumea la Picioare!

La English Kids Academy credem in educatie completa si pregatirea copiilor pentru un viitor maret. Facem asta cu cei mai dedicati profesori, intr-un mediu de invatare pozitiv si folosind metode inovative.

Cursurile de engleza EKA au in centru dezvoltarea abilitatilor de comunicare: imbogatirea vocabularului, usurinta si fluenta in vorbire, cresterea capacitatii de intelegere. in plus, dezvolta inteligenta emotionala si sociala, antreneaza memoria, cultiva creativitatea si gandirea critica, sporesc increderea in sine si capacitatea de a lua decizii. Toate acestea ducand la rezultate excelente la teste si examene.

Suntem singura organizatie de educatie din Romania in care este implementat RULER, programul de dezvoltare a inteligentei emotionale si sociale de la Yale Center For Emotional Intelligence din SUA , universitatea unde a fost pentru prima data in lume definit si aprofundat conceptul de inteligenta emotionala.

English Kids Academy este locul unde intrebarile devin certitudini. si pentru ca intotdeauna ti-ai imaginat tot ce e mai bun pentru copilul tau, dorintele tale vor deveni realitatea lui. si va sti mai mult decat engleza.

Avem dovada obiectiva ca mutarea cursurilor online a avut un impact pozitiv asupra invatarii limbii engleze la EKA si ca ele au contribuit la un progres real al copiilor.

Rezultatele obtinute de cei 560 de elevi EKA la examenele Cambridge in sesiunea din iunie 2020 le egaleaza si chiar le depasesc pe cele ale anilor in care am lucrat fata in fata cu copiii:

  • 100% promovabilitate pe toate nivelurile: YLE, KET, PET, FCE, CAE!
  • YLE (Starters, Movers, Flyers): 78% dintre copii au obtinut punctaj maxim - 15 din 15 steme
  • KET si PET: 84% au obtinut Pass with Grade A (cel mai inalt calificativ)
  • FCE si CAE: 69% dintre studenti au obtinut Pass with Grade A

Felicitari tuturor pentru efort si pentru rezultatele excelente: copii, profesori si parinti care au ales sa nu renunte la investitia in educatia pe termen lung a copiilor!

Grabeste-te sa iti inscrii copilul la cel mai bun centru de pregatire Cambridge din tara!

Vino la English Kids Academy si noi te programam la o evaluare gratuita!

Pentru detalii si inscriere: solicitati informatii la englezapentrucopii@ih.ro sau sunati la

  • 0723 900 204, 0728 808 610 - zona Tineretului
  • 0728 808 619, 0728 137 442 - zona Lujerului
  • 0733 108 074, 0728 137 445 - zona Victoriei - Ion Mihalache.

Inscrierile se fac in limita locurilor disponibile!

English Kids Academy: mai mult decat engleza! Inteligenta emotionala dezvoltata pentru copilul tau.

Va asteptam la EKA!

Articole recomandate

Citeste si despre