La Kaufland, pregatiti pentru scoala dintr-o singura oprire

/ / Modificat: 2022-09-01
La Kaufland, pregatiti pentru scoala dintr-o singura oprire

La Kaufland noul sortiment de articole potrivite pentru noul an scolar este deja in magazine la preturi avantajoase. Oferta cuprinde o varietate extinsa de produse scolare – de la rechizite, la haine, accesorii si piese de mobilier, pentru echiparea completa a elevilor, dintr-o singura oprire.

In saptamanile urmatoare, parintii si copiii care se pregatesc de scoala sunt asteptati in magazinele Kaufland cu oferte speciale si reduceri la rechizite si produse de papetarie.

De asemenea, in perioada 02-04 septembrie, clientii pot beneficia de 25% reducere la toata categoria de papetarie si articole pentru scoala.

Preturile avantajoase reflecta angajamentul companiei de a gasi solutii concrete in beneficiul bugetului clientilor sai. Spre exemplu, preturile incep de la 0.39 bani pentru un caiet A5, 40 file.

Printre produsele disponibile, se numara si marca proprie Talentus®. De la caiete si pixuri, la acuarele, panza pentru pictat si fise educative, rechizitele sunt create special pentru a stimula creativitatea scolarilor si a-i ajuta sa isi dezvolte abilitatile.

Oferta este completata de numeroase modele de ghiozdane colorate si moderne, precum si accesorii, pentru o buna organizare a spatiului de lucru de pe birou.

Kaufland propune si o selectie de piese vestimentare pentru scolari si prescolari, fabricate din bumbac si materiale de calitate, precum – tricouri pentru fete si baieti, cardigane, camasi, fuste si pantaloni, dar si pantofi sau articole de lenjerie pentru copii.

De asemenea, pentru cei care vor sa creeze si acasa un mediu de lucru placut pentru copii, vor gasi la Kaufland piese de mobilier simplu si modern, din gama Kidland.

Marcile proprii Talentus® si Kidland au fost create in conformitate cu principiile de sustenabilitate si protejare a mediului inconjurator. Kaufland investeste in calitatea durabila si siguranta articolelor sale marca proprie. Drept dovada, toate produsele din lemn sunt certificate FSC, iar articolele de papetarie poarta sigiliul „Blauer Engel” pentru hartie reciclata.

Produsele sunt disponibile in toate magazinele Kaufland din tara, in limita stocului disponibil. Oferta completa poate fi consultata pe site-ul www.kaufland.ro si in magazine.

 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Back to school

Articole recomandate

Citeste si despre