Avantajele cursurilor de engleza Cambridge EdVenture pentru copii

/ / Modificat: 2020-09-01
Avantajele cursurilor de engleza Cambridge EdVenture pentru copii

1. Certificatele Cambridge sunt recunoscute in toata lumea si nu expira niciodata. Exista nu mai putin de 2.800 de centre de examen autorizate in peste 130 de tari din toata lumea si nu mai putin de 52.000 de centre de pregatire, printre care si EdVenture Bucuresti, care organizeaza cursuri de engleza pentru copii cu profesori certificati Cambridge CELTA.

2. Numeroase studii demonstreaza ca invatatul unei limbi straine de la varste fragede aduce beneficii pe termen lung: copiii isi dezvolta capacitatea de a invata mai repede si mai usor, ii ajuta sa fie mai creativi si mai empatici, si chiar previne o serie de afectiuni mentale care apar mai tarziu in viata.

3. Cunostintele acumulate la cursurile Cabridge ii vor ajuta pe copii in viata de zi cu zi - pregatirea pentru examen este relaxanta si interactiva, iar notiunile pe care le invatam sunt deosebit de utile pentru viitor.

La centrul educational EdVenture, copiii invata limba engleza alaturi de profesori dedicati, isi fac prieteni noi, participa la o multime de activitati interactive si se pregatesc pentru unul din certificatele Cambridge Young Learners (YLE): Starters, Movers sau Flyers. Cursurile de engleza Cambridge incep in fiecare an in septembrie.

Pentru a starni curiozitatea si dorinta de invatare a copiilor, ne folosim de imagini, jocuri, fragmente audio-video si manuale adaptate varstei si nivelului de cunostinte al copiilor. Cel mai mult ne dorim sa oferim copiilor o experienta de invatare placuta, zi de zi, si sa le crestem increderea in ei atunci cand vorbesc in limba engleza.

Cursuri Cambridge pentru copii — Avantajele EdVenture:
• Aveti garantia ca ati ales cursuri de calitate, intr-un centru oficial de pregatire Cambridge English, cu peste 15 ani de experienta
• Copiii invata engleza interactiv. Ne pregatim impreuna cu profesori certificati Cambridge (CELTA), care au trecut prin numeroase programe de training
• Vom avea rezultate deosebite: in ultimii ani, rata de promovabilitate la examen a fost de 100%
• Manualele britanice sunt incluse in pret, iar progresul poate fi urmarit prin rapoarte periodice si feedback personalizat

Anul acesta, pentru a oferi tuturor copiilor ocazia de a invata limba engleza chiar si de acasa, organizam si cursuri de engleza online. La noi, online inseamna interactiv. Daca alegeti cursurile de engleza Cambridge online, veti avea parte de o experienta interactiva. Cursurile online sunt sustinute de profesorii nostri in timp real (live) prin platforma Zoom, care ofera functionalitati utile adaptate tuturor varstelor si prin care invatarea limbii engleze se face in mod natural, prin activitati ce implica colaborarea copiilor. Va asteptam!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre