6 motive pentru care copilului tau ii este greu la scoala

Daca ti se pare ca micutul tau are mai mult potential decat arata carnetul lui de note de la scoala sau media finala a anului trecut, este posibil sa ai dreptate. Rezultatele scolare pot fi influentate si de alte lucruri decat de gradul scazut de intelegere a unor materii, o dezvoltare intelectuala mai slaba sau un IQ mai mic. Iata cateva motive suprinzatoare pentru care copilul tau poate intampina dificultati la scoala!

Problemele de auz

Una dintre cauzele randamentului scolar scazut al copilului ar putea fi problemele de auz. Daca nu este surd, nu inseamna ca aude bine. Exista si alte afectiuni care determina slabirea auzului, nu neaparat pierderea lui. Daca aceste probleme nu sunt depistate si tratate, conduc la intarzierea limbajului si aparitia dificultatilor la scoala. Copilul aude sau intelege doar partial ce preda profesoara, iar acest lucru ii afecteaza rezultatele la testele scolare.

1 din 6 >

Taguri Cauze randament scolar scazut Cauze probleme scoala copii Cauze note proaste copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul