5 lucruri de care copiii au nevoie la scoala, insa putini parinti se gandesc la ele

/ / Modificat: 2021-08-23
5 lucruri de care copiii au nevoie la scoala, insa putini parinti se gandesc la ele

Inceputul anului scolar inseamna pregatiri atat pentru elevi cat si pentru parinti. Pentru cei care urmeaza sa paseasca pentru prima oara pe coridoarele scolii, inceputul de an vine cu o multime de provocari. Inclusiv pentru parinti, care trebuie sa e asigure celor mici tot ce au nevoie la scoala.

Prin urmare, cumparaturile de la inceputul anului scolar par sa fie cele mai solicitante. Copilul are nevoei de ghiozdan, de rechizite, de manuale si de o multime de alte lucruri utile in timpul anului scolar. In aceasta goana dupa cumparaturi, poti uita cateva obiecte extrem de importante, dar la care nu te vei gandi pana nu va fi deja prea tarziu. Iata care sunt acestea:

1. Ghiozdan ergonomic

Cand vine vorba despre alegerea ghizdanului trebuie sa tii cont mai putin de modelul acestuia si mai mult de croiala. Pentru a nu afecta coloana copilului trebuie sa alegi un ghiozdan ergonomic conceput pentru a distribui greutatea in mod egal pe umeri si pelvis. Cusaturile trebuie sa fie tari, astfel incat sa sa fie nu se rupa, iar materialul de buna calitate, impermeabil si, de preferat, cu insertii reflectorizante, care sa fie vizibile pe timp de noapte.

2. Cutii pentru pachetul de la scoala

Copilul are nevoie de mancare, mai ales daca merge la after-school cupa orele de clasa. Prin urmare, pregatirea pranzului copilului se va face de seara. Pentru a-l putea transporta in siguranta la scoala si pentru a nu se varsa, este important sa achizitionezi cutii speciale, compartimentate, astfel incat micutul sa poata lua masa la scoala. Pe langa aceasta, va mai avea nevoie si de doua gustari, pentru care poti folosi fie cutii speciale, fie pungi cu fermoar, reutilizabile.

3. Sticla de apa reutilizabila

Copilul are nevoie de apa cand este la scoala. Evita achizitionarea de baxuri de apa la sticle de 0,5 litri. Nu este deloc sanatos pentru copil sa bea apa din sticla de plastic, si nici pentru mediu nu este sanatos sa consumi atat de mult plastic. Alege in schimb una sau doua sticle de apa reutilizabile, din sticla sau metal si reunple-le cu apa de la filtru.

4. Cub Fidget

Daca ai un copil care isi pierde rapdi rabdare, un astfel de cub il poate ajuta sa-si pastreze atentia la ore, consumandu-si energia intr-un mod in care sa nu deranjeze pe nimeni. Acest cub contine o variatie de activitati care il vor ajuta pe micut sa se linisteasca si sa se calmeze. Este insa silentios, astfel incat nu va deranje pe nimeni.

5. Smartwatch pentru copil

Un smartwatch pentru copil este esential in momentul in care incepe sa mearga la scoala. Cu ajutorul acestuia te poate apela oricand are nevoie de tine, iar tu il poti supraveghea in permanenta. Smartwatch-urile pentru copii se pot conecta la telefonul tau iar tu poti urmari, in timp real, locatia in care se afla copilul tau.

Articole recomandate

Citeste si despre