MerryBerry are deja 10 000 de comenzi online de afine bio romanesti

/ / Modificat: 2023-07-11
MerryBerry are deja 10 000 de comenzi online de afine bio romanesti

Plantatia de afine MerryBerry, cea mai mare plantatie de afine bio din Romania, anunta cu bucurie ca a depasit in 2023, pentru prima oara, pragul de 10.000 de comenzi online de afine prin intermediul magazinului sau online, www.merryberry.ro . Aceasta realizare remarcabila demonstreaza aprecierea tot mai mare a consumatorilor pentru produsele romanesti de inalta calitate si reconfirma pozitia noastra de lider pe piata afinelor bio.

Situata in pitoreasca regiune a dealurilor subcarpatice, plantatia de afine MerryBerry acopera o suprafata vasta de teren de peste 100 de hectare, oferind conditii optime de crestere pentru afine. Aici, in mijlocul unei naturi abundente si a unui mediu nepoluat, cultivam cu grija soiuri de afine selectate pentru a obtine fructe pline de gust, proaspete si bogate in proprietati nutritive.

Beneficiile afinelor sunt multiple si bine-cunoscute. Aceste superfructe sunt renumite pentru continutul lor ridicat de antioxidanti, vitamine si minerale, care contribuie la intarirea sistemului imunitar, mentinerea sanatatii cardiovasculare si a sistemului digestiv. De asemenea, afina este un excelent adjuvant in lupta impotriva radicalilor liberi si are proprietati antiinflamatorii.

Afine MerryBerry

“Ne mandrim ca putem oferi consumatorilor nostri afine bio proaspete si delicioase, cultivate cu grija si respect fata de mediul inconjurator. La MerryBerry, ne dedicam in permanenta asigurarii calitatii superioare a produselor noastre, aplicand cele mai riguroase standarde de agricultura ecologica si metode sustenabile de crestere” a declarat Ionel Stoenica, managerul plantatiei MerryBerry.

MerryBerry va continua sa livreze afine bio pana la finalul lunii august prin intermediul magazinului online www.merryberry.ro . in plus, suntem bucurosi sa va informam ca am implementat un sistem special de livrare cu masini dotate cu tehnologie de racire, asigurand astfel ca afinele dumneavoastra vor fi livrate la temperaturi scazute, mentinandu-si prospetimea si proprietatile nutritive intacte.

MerryBerry

Incurajam toti iubitorii de fructe sa profite de aceasta oportunitate unica de a se bucura de afine bio de cea mai inalta calitate. Comenzile online sunt acum mai usor de realizat ca niciodata, iar livrarea noastra prompta si atenta va aduce acest delicios si sanatos fruct direct in fata usii dumneavoastra. in fiecare saptamana vizitatorii siteului www.merryberry.ro pot comada afine bio proaspete care sa le fie livrate in saptamana urmatoare comenzii.

Mai multe informatii despre afinele noastre bio si modalitati de plata si livrare gasiti pe www.merryberry.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Afine alimentatie bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre