Copiii invata despre emotii si respect prin joaca si citit, in Lumea lui Fram

/ / Modificat: 2020-06-15
Copiii invata despre emotii si respect prin joaca si citit, in Lumea lui Fram

Un copil, atunci cand nu doarme si mananca, se joaca, si pentru el joaca este ceva foarte serios, aproape ca un job. Cand e ceva mai maricel, incepe sa citeasca, iar pana atunci contactul lui cu cartile se face prin parinti, frati mai mari, bunici.

Prin joc si citit, cel mic invata garantat cum sa se conecteze cu propriile emotii, cum sa le gestioneze, cum sa comunice si isi dezvolta vocabularul. Iar cartile si jocurile din Lumea lui Fram sunt exact despre asta!

Cu Lumea lui Fram, copii isi inving fricile si invata sa isi gestioneze emotiile 

Uneori poate fi dificil sa ii explici copilului ca nu trebuie sa se teama de intuneric sau de insecte. Poate sa ti se para o misiune imposibila sa il inveti sa nu fie rautacios cu alti copii sau sa nu accepte rautatile altora. Respectul pentru alti oameni mari, pentru prietenii lui, pentru animale si pentru natura sunt concepte aparent greu de inteles pentru un prescolar care, din instinct, se pune mereu pe el pe primul loc. Ei bine, daca ti-am spune ca toate acestea pot fi invatate mai usor prin citit si prin joaca?

Lumea lui Fram este lumea in care gasesti pentru copilul tau o multime de materiale educative si distractive deopotriva. Pornind de la povestea lui Fram, ursul polar, scrisa de Cezar Petrescu, si de la ideea ca pentru un copil, in primii ani de viata, invatarea se face preponderent cu ajutorul emotiilor, s-au pus bazele unui concept 100% romanesc - idee, texte, grafica, ilustratie, autori, print - care ofera produse de calitate pentru educatia oricarui copil cu varste cuprinse intre 2 si 7 ani.

Cartile din lumea lui Fram sunt realizate doar cu informatii verificate si scrise de specialisti (psihologi in cazul celor din seria Emotional). Ilustratiile sunt captivante si entuziasmante pentru toti copiii, si pentru cei care citesc deja singuri, si pentru cei care inca au nevoie sa li se citeasca.

fram

Cu ajutorul noilor carti din colectia Lumea lui Fram Ursul Polar, copiii afla cum sa-si gestioneze emotiile, starile, cum sa fie adaptabili, sa respecte natura, animalele. Odata ajunsi in povestile cu Fram, cei mici vor "trai" impreuna cu el toate aventurile simpaticului urs si vor descoperi ca au foarte multe in comun cu el, dar inca si mai multe de invatat.

Tot cu ajutorul special al lui Fram, prescolarii vor reusi sa invete despre forme, culori, fructe si legume (colectia Educational), dar si despre adaptare, prietenie, disciplina, socializare, respect, invingerea temerilor si alte notiuni indispensabile in viata (seria Emotional).

Remarcabilul Fram lucreaza intens la noi carti cu aventuri, caiete de activitati si jocuri care sa ii aduca prieteni cat mai multi. In saptamana in care copiii au fost sarbatoriti in intreaga lume, pe 1 Iunie, Fram a lansat un joc de societate colaborativ pentru copiii de peste 4 ani.

fram

"Fram - Nu privi inapoi!" ii va invata pe cei mici sa isi dezvolte spiritul de echipa, sa imparta, sa negocieze si sa comunice, totul in timp ce se distreaza pe cinste alaturi de prieteni, frati sau chiar de parinti.

Noua editie din colectia Lumea lui Fram pune accent pe partea emotionala a dezvoltarii copiilor, deseori ignorata in procesul de educatie.

"Copiilor le-au placut foarte mult desenele pentru ca seamana cu cele pe care le urmaresc ei, iar mie mi-a placut ca ii invata cum sa inteleaga mai bine lumea din jur si cum sa isi stapaneasca emotiile atunci cand apar situatii neplacute, cand eram mic nu existau astfel de carti si cred ca mi-ar fi fost utile", ne-a spus Ionut Florin, un tatic care a calatorit impreuna cu cei mici prin Lumea lui Fram.

Odata ce il cunosc pe simpaticul Fram, cei mici nu se vor mai satura de el.

baietel fram

"Este o carte educativa pentru cei mici dar si pentru noi, adultii. Fiul meu este fascinat, tot timpul imi cere cartea, sa-i citesc. Este fascinat de desene, are 3 ani, tot timpul zice «ursu Fram si Ana»", a povestit Ivanov Seila.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre