Jucarii pentru Mos Craciun

/ / Modificat: 2012-11-12
Jucarii pentru Mos Craciun

Craciunul se apropie cu pasi repezi asa ca incepem sa cautam jucarii pentru cei mici. Anul trecut Mosul a avut in sac papusa Cicciobello, catelusul Gogo si un catelus Bobby si a avut mare succes cu ele. Sa vedem ce surprize ne face anul asta. Cautam pe google jucarii copii si intre magazinele de jucarii online si ne atrage atentia jucarii-online.EU.

Vad aici pe prima pagina ceva ce sigur le-ar placea fetitelor - bucatarii cu si fara sunete de la Faro. Au modele cu Barbie, Princess si Winnie the Pooh. Bucatariile au accesorii personalizate incluse, cuptor care se deschide, chiuveta, scot sunete.

Au de asemenea si masute de infrumusetare Barbie si Princess. Suna foarte atractiv - au 100 de accesorii si sunt inalte, aproape de un metru.

masuta_infrumusetare

Au si truse de frumusete cu feon si ondulator functionale, tablite Barbie cu doua fete pentru scris si truse de artist. Trusele de artist includ paleta de lemn, sevalet, 4 planse Hello Kitty pentru pictura, pensula si  acuarele, pasta pentru modelat, palete, spatule, forme Hello Kitty etc.

 trusa-artist

Am gasit ceva si pentru baietei: garajele cu parcari supraetajate de 3,4 nivele de la Faro.

garaj_supraetajat

Parcarile includ benzinarii, spalatorii auto, semne luminoase in curbele periculoase (semne care se lumineaza in intuneric), rampe si lifturi. Soselele cu dublu sens si machetele de masinute Die Cast sunt de asemenea incluse.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre