Inspiratie pentru Craciun. Cadourile personalizate, ideea perfecta pentru copii de orice varsta

/ / Modificat: 2021-12-09
Inspiratie pentru Craciun. Cadourile personalizate, ideea perfecta pentru copii de orice varsta

Cadourile pentru copii pot fi o adevarata provocare in perioada Sarbatorilor de iarna. Jocuri si jucarii primesc de obicei cu nemiluita si oricum e greu sa gasesti spatiu in casa pentru toate. Dulciurile e bine sa fie oferite cu masura, pentru a evita problemele cauzate de consumul excesiv de zahar. Fructele nu sunt, efectiv, cadouri, pentru ca in scurt timp nu ramane nimic din ele. Dar ce ai zice de cadouri personalizate?

Cadourile personalizate pentru Craciun sunt o idee excelenta pentru cei mici, care se vor bucura sa aiba ceva cu numele lor, spre exemplu. Un tricou personalizat, o cana cu o "perla" personala sau cu un mesaj clasic sau chiar un puzzle personalizat, pentru copiii ceva mai mari, vor avea cu siguranta un efect “wow” asupra celor mai mici membri ai familiei.

Cadouri de Craciun pentru bebelusi

Pentru bebelusi poate fi foarte dificil sa gasesti un cadou. Ei sunt prea mici ca sa inteleaga notiunea de cadou, ar spune unii, dar nici nu te lasa inima sa nu marchezi primul lor Craciun. Un body personalizat cu modelul ales chiar de tine (fotografie, mesaj) va fi o amintire deosebita chiar daca puiul de om va creste atat de repede incat probabil nu va apuca sa il poarte prea mult dupa Craciun. El poate fi pastrat insa intr-un cufar al amintirilor pe care il puteti pastra pentru atunci cand cel mic se va face mare si va aprecia, cu siguranta, toate "nestematele" din el.

Cadouri de Craciun creative puteti gasi pentru toata familia, daca stiti unde sa cautati. Imaginati-va, de exemplu, momentul in care desfaceti darurile de sub brad imbracati in tricouri sau hanorace personalizate, cu cate un model distinctiv pentru fiecare membru al familiei voastre. Craciunul va avea, cu siguranta, un farmec aparte!

Cadouri simbolice inspirate pentru vizitele de Craciun

Daca mergi in vizita de Craciun la prieteni de familie ori la nasi si nu vrei nici sa mergi cu mana goala, nici sa optezi pentru cadouri banale, globurile pentru brad personalizate cu fotografii ale celor din casa pot fi un dar foarte inspirat, la fel si canile personalizate sau chiar un calendar pentru anul viitor in care fiecare luna sa fie ilustrata cu fotografii de familie. Efectul este, cu siguranta, garantat!

Cadourile pentru bunici pot fi o provocare, dar daca le duci ceva care le va aminti in fiecare moment de nepotei vei reusi, cu siguranta, sa le faci o mare bucurie. Poate vei vedea chiar si o lacrima in coltul ochiului, insa nu iti face griji! Va fi de fericire! O perna personalizata cu o fotografie deosebita cu cel mai mic membru al familiei, spre exemplu, ii va bucura nespus pe toti bunicii.

Mai multe idei de cadouri de Craciun unice si de efect pentru aceste momente speciale gasiti pe Creativgift.ro. Preturile sunt competitive, pentru toate buzunarele, iar materialele din care sunt confectionate sunt de calitate. Timpul pana la Craciun se scurge rapid, dar o comanda online poate fi solutia salvatoare. Cu doar cateva clickuri poti cumpara daruri pentru toti cei care au fost cuminti in ultimul an. Livrare se face rapid, oriunde in tara, iar transportul este gratuit la comenzi cu valoare mai mare de 180 de lei.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cadouri copii

Articole recomandate

Citeste si despre