Cand este ziua ta?

/ / Modificat: 2014-02-25
Cand este ziua ta?

In centrul Bucurestiului gasesti acum cel mai prietenos si colorat loc de joaca pentru cei mici. Lollipop Playground este un loc de joaca interior si exterior foarte mare, dedicat petrecerilor pentru copii cu varsta cuprinsa intre 2 si 12 ani.

La Lollipop Playground copiii se pot juca intr-un mediu sigur si prietenos si se pot bucura cu prietenii de o diversitate foarte mare a jocurilor oferite.

Lollipop

Lollipop

Lollipop

Lollipop

Orele fara griji la care se gandeste orice parinte atunci cand alege locul de joaca cel mai potrivit pentru copilul sau sunt foarte importante pentru noi. Astfel ca, in cadrul centrului nostru, parintii sau adultii care ii insotesc pe cei mici pot urmari copiii direct pe scena de joaca si in toate camerele destinate petrecerilor si distractiei fara limite.

Lollipop

Stim cat de important este sentimentul de siguranta pentru orice parinte, de aceea in cadrul acestor ore de joaca copiii isi pot antrena mintea si corpul, abilitatile motorii, psihicul, precum si capacitatea de coordonare. Spatiile de joaca sunt echipate conform standardelor si normelor europene, iar materialele de joaca sunt de inalta calitate si prezinta sisteme de ancorare, piese de metal galvanizat si vopsit cu protectie mare la impact.

Lollipop

Lollipop

Lollipop

Fata de alte locuri de joaca destinate copiilor, adultii pot gasi aici si un bistro care serveste bauturi si gustari calde. De asemenea, copii vor fi supravegheati permanent de doua domnisoare imbracate in Minni Mouse.

Lollipop

Lollipop

Lollipop

Experimenteaza turul virtual 3D al salilor de joaca si al noilor generatii de jucarii si lasa-te inspirat de diversitatea echipamentelor noastre de joaca.

Pentru ca ne gandim ca o zi de nastere implica o cheltuiala pentru voi , la Lollipop Playground jocurile Wii si Karaoke sunt incluse in pretul meniului de doar 45 ron, de luni pana vineri, si 50 de lei in weekend.

Vezi intreaga oferta oferta Lollipop Playground.

Oferim exclusivitatea spatiului timp de 3 h fara sa percepem taxe suplimentare.

Fie ca sarbatoriti un eveniment privat sau sarbatoriti ziua de nastere a copilui - la Lollipop Playground puteti beneficia oricand de "Happy Hour".

Lollipop

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre