Baby Born, raspunsul cel mai rapid cand copilul vrea un fratior sau o surioara

/ / Modificat: 2021-12-02
Baby Born, raspunsul cel mai rapid cand copilul vrea un fratior sau o surioara

Baby Born, raspunsul cel mai rapid cand copilul vrea un fratior sau o surioara

Cand intrebi copilul ce ar vrea sa ii aduca Mosul, iar pe lista lui se afla si un fratior sau o surioara, Baby Born este raspunsul cel mai rapid pe care il poate primi. Joaca unei fetite sau a unui baietel cu Baby Born este, de altfel, pregatirea perfecta pentru acel moment in care familia se va mari, iar daca un bebelus este deja pe drum, cu atat mai bine.

Acomodarea cu frati sau surori nu este mereu cea mai usoara etapa din viata unui copil. Chiar daca si-a dorit mult ca familia sa se mareasca, aparitia unui bebelus care, dintr-o data, beneficiaza de mai multa atentie din partea parintilor poate fi debusolanta. Lucrurile pot decurge, insa, mult mai simplu, daca s-a "antrenat" cu Baby Born, o papusa interactiva foarte realista, care il va ajuta sa invete sa iubeasca si chiar sa ingrijeasca un bebelus, responsabilizandu-l.

Baby Born poate fi fratiorul perfect

Realizate din materiale de calitate si durabile, papusile Baby Born ofera copiilor experienta unui bebelus real. Corpul lor moale si flexibil, parul realistic si, mai ales, functiile care redau in totalitate activitatile si nevoile unui bebelus fac din Baby Born fratiorul sau surioara perfecta.

Baby Born mananca, bea, scoate sunete, plange cu lacrimi reale, isi face nevoile, doarme, poate fi schimbat si imbaiat, exact ca un bebelus. O fetita sau un baietel care se joaca mereu cu Baby Born au ocazia sa invete, datorita jocului de rol, cum sa fie frati mai mari si chiar cum si-ar putea ajuta parintii daca in familie va aparea inca un copil.

Joaca cu Baby Born nu se termina niciodata

Asa cum fiecare zi intr-o familie aduce ceva nou, si fiecare zi cu Baby Born poate fi altfel, mai frumoasa si cu si mai multe provocari decat precedenta. Copilul poate sa imbrace bebelusul dupa bunul plac, chiar cu haine de bebelusi adevarate, pe langa cele cu care vine la pachet. Baby Born are o multime de accesorii de care are nevoie un bebelus: hainute, suzeta, scutec, olita, biberon sau castronel si lingurita, printre altele. Separat se pot cumpara cadite pentru baie, carucioare si multe alte accesorii din colectia Baby Born care transforma experienta jocului de rol in una foarte similara cu realitatea.

Baby Born va deveni cel mai bun prieten al copilului; cu el va manca, impreuna cu el se va uita la desene animate si va dormi. Cu Baby Born va impartasi secrete si se va sfatui. Cel mai important, va invata sa iubeasca un bebelus, iar atunci cand va avea un fratior sau o surioara mai mica va fi mult mai usor sa il faci sa inteleaga anumite lucruri despre bebelusi, dar si sa il implici in anumite activitati cu cel mai mic membru al familiei.

Jocul cu papusi pastreaza inocenta in lumea tehnologiei

Papusile Baby Born sunt produse de Zapf Creation, principalul producator european de jucarii si papusi interactive si accesorii. Chiar daca tehnologia evolueaza, primele jucarii ale copiilor, fetite sau baietei, vor ramane papusile. Acestea sunt primii lor prieteni, care ii asculta vorbind pe limba lor, cu care se joaca si dorm, cu care mananca si se uita la desene animate.

Desi traim in era gadgeturilor inteligente, va fi mereu o incantare sa te uiti la un copil care se joaca cu papusile lui.

Dincolo de orice, jocul de rol cu Baby Born - pe care o putem numi o papusa smart -, in care fetitele si baieteii au ocazia sa se comporte ca frati mai mari, contribuie in mare masura la dezvoltarea lor cognitiva si emotionala. In plus, ei au ocazia sa se simta responsabili si se pot pune in locul parintilor atunci cand trebuie sa aiba grija de papusica lor. Joaca cu Baby Born este, de fapt, mai mult decat o joaca, pentru ca ii invata sa fie empatici si ii determina sa fie creativi si sa invete o multime de lucruri, fara sa se simta presati vreo secunda. Prin urmare, nu ezitati nicio secunda sa ii cumparati copilului o papusa din gama Baby Born de la Zapf Creation.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Joc copii Jucarii bebelusi

Articole recomandate

Citeste si despre