Trucuri pentru a descurca rapid parul fetitelor. Pieptanatul nu va mai fi un cosmar

/ / Modificat: 2023-03-12
Trucuri pentru a descurca rapid parul fetitelor. Pieptanatul nu va mai fi un cosmar

Pieptanatul poate deveni un adevarat cosmar pentru fetite, mai ales daca parul se incalceste foarte rau. Acest moment poate deveni unul dificil, mai ales daca este vorba despre un par cret. Pentru a evita de acum inainte lacrimile si durerea, iti prezentam cateva trucuri pentru a descalci rapid parul fetitelor: 

1- Nu spalati parul prea mult: De trei ori pe săptămână este suficient dacă nu vrem să se usuce și să devină fragil. Primul lucru pe care trebuie să-l știm este că un păr sănătos și puternic se încurcă mult mai puțin decât un păr fin și fragil, așa că îngrijirea părului este esențială. Este important să folosim un șampon conceput pentru copii, deoarece scalpul lor este de obicei mai delicat decât al nostru.

2- Nu masati prea mult parul cu samponul: Acest lucru este esențial pentru a nu ne trezi cu o încâlceală de nestăvilit când ieșim din baie. Trebuie să folosim puțin produs, astfel încât să poată fi îndepărtat din păr la clătire, și să îl întindem de sus în jos cu grijă, cu mișcări circulare blânde, dar fără să agităm părul.

3- Folosiți întotdeauna un detensionator: Nu trebuie să fie o mască, care tinde să murdărească mai repede părul; un detensionator pentru copii este suficient. Detergenții fără clătire, care se folosesc pe părul umed și sunt mai puțin uleioase, sunt, de asemenea, soluții foarte bune.

4- Nu pieptăna parul ud: Părul se rupe mai mult când este ud. Folosiți un pieptene cu dinți largi un pieptene special. Începeți de jos, în șuvițe mici, și țineți întotdeauna strâns partea de sus și urcați progresiv. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Caderea parului Sanatatea parului

Articole recomandate

Citeste si despre