Te-ai saturat sa schimbi hainele copiilor la cateva luni? Iata cum le poti face sa reziste mai mult timp

/ / Modificat: 2023-10-03
Te-ai saturat sa schimbi hainele copiilor la cateva luni? Iata cum le poti face sa reziste mai mult timp

Cand ai copii este o adevarata provocare. Este insa deosebit de dificil sa faci fata costurilor specifice schimbarii hainelor deoarece, pe masura ce cresc (iar copiii cresc in ritm alert), le raman mici.

Te intrebi ce ai putea face pentru a evita sa mergi in mall la fiecare doua-trei luni pentru a le cumpara noi haine?  Daca si tu te lupti cu acest lucru, avem pentru tine cateva sfaturi care iti pot fi de ajutor: 

1. Cumpara haine cu o marime mai mare. Micutii tai sunt in crestere, motiv pentru care este recomandat sa optezi pentru o haina mai mare decat marimea lor actuala, acest lucru le va prelungi durata de viata cu cel putin sase luni.

2. Acorda atentie materialului. Alegerea unui material rezistent, de calitate, te va ajuta sa reduci frecventa cu care cumperi anumite articole de imbracaminte. De la sosete, la pantaloni si tricouri, toate trebuie sa fie de calitate pentru a rezista cat mai mult fara sa se scamoseze sau sa se rupa. 

3. Spalarea hainelor. Alege un detergent neutru pentru ca fibrele sa reziste mai mult timp si renunta la balsamul de rufe, care slabeste textilele. De asemenea, uita-te cu atentie la eticheta si spala intotdeauna hainele la temperatura recomandata de producator.

FOTO: freepik.com

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Haine copii Schimbare

Articole recomandate

Citeste si despre