Atelierele Curcubeul MiniMe

/ / Modificat: 2012-03-14
Atelierele Curcubeul MiniMe

Dupa cum probabil stiti, curcubeul are 7 culori: Rosu, Portocaliu, Galben, Verde, Albastru, Indigo si Violet. Puteti sa va caracterizati copilul printr-o singura culoare? Nici nu trebuie, fiecare copil este alcatuit din toate cele 7 culori si multe alte nuante pe langa.

Atelierele "Curcubeul MiniMe" vin sa imbogateasca consistenta unor trasaturi sau cunostinte pe care "pictorii" din trecut nu le-au accentuat. Fiecare culoare simbolizeaza o lume noua sau prea putin cercetata din viata copiilor si care merita descoperita pana in cele mai ascunse nuante.

Fundatia Nadia Comaneci va propune, prin intermediul Centrului MiniMe, o serie de ateliere colorate de o anumita tema. Fiecare atelier abordeaza un alt domeniu, contribuind astfel la definirea personalitatii copilului si la descoperirea individualitatii fiecaruia.

Un atelier cuprinde 4 sedinte a cate 1 h – 1 h si jumatate si are loc o data sau de doua ori pe saptamana, in functie de atelier.

Costul unui atelier este de 160 lei/copil si include toate materialele utilizate in cadrul atelierului.

Atelierele "Curcubeul MiniMe":

 "Ceata lui Pitigoi" - atelier despre si cu muzica, pentru copii de 4-6 ani, incepand cu 26 martie, in fiecare luni si joi, de la ora 17:30; copiii vor putea descoperi ce este muzica si vor forma o mica orchestra pentru a interpreta impreuna un cantec atat vocal, cat si la instrumente in miniatura.

"Banca celor mici" -  atelier despre bani si economii, pentru copii de 9-12 ani, incepand cu 26 martie, in fiecare luni si joi, de la ora 19:00; cei mici vor afla de unde provin banii, care este valoarea lor, ce poti face cu ei si vor crea bani personalizati.

"Codul lui MiniMe" - atelier de bune maniere, pentru copii de 7-9 ani, incepand cu 27 martie, in fiecare marti, de la ora 17:30; copiii vor invata cum trebuie sa te comporti intr-un grup, cum relationezi si interactionezi cu cei de varsta ta, mai mari sau mai mici.

"Teatru in familie" - atelier de teatru pentru copii si parinti, pentru copii de 7-12 ani, incepand cu 28 martie, in fiecare miercuri, de la ora 17:30, si vineri, de la ora 18:00; copii si parinti impreuna vor intelege, prin diferite jocuri si scenete, cat de diferit este rolul de parinte de cel de copil si invers, reusind astfel sa empatizeze mai bine unul cu celalalt.

Pentru a-l inscrie pe cel mic la unul sau mai multe dintre Atelierele "Curcubeul MiniMe", trebuie sa achitati taxa de curs, in contul fundatiei deschis la Banca Transilvania, sucursala Dorobanti, IBAN RO38BTRL04501205H87589XX si sa ne trimiteti confirmarea platiipe office@cursuriminime.ro, impreuna cu datele de contact (nume, prenume, numar de telefon, adresa de e-mail) si numele si varsta copilului.

Mai multe detalii despre cursurile si atelierele MiniMe puteti gasi pe www.cursuriminime.ro sau contactandu-ne la office@cursuriminime.ro si 0741 199 600.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Cursuri copii

Articole recomandate

Citeste si despre