Ce sa stii inainte sa ii cumperi copilului jucarii My Little Pony

/ / Modificat: 2020-01-29
Ce sa stii inainte sa ii cumperi copilului jucarii My Little Pony

Papusile My Little Pony sunt inca incredibil de populare in randul copiilor mici, ba chiar si parintii au devenit din ce in ce mai deschisi. Oferind o multime de lectii despre bunatate, responsabilitate si maniere, plus personaje distractive si unice, lumea My Little Pony este apreciata de un public imens.

Papusile si accesoriile My Little Pony sunt miniponei colorati in culorile curcubeului cu care toate fetele adora sa se joace. Coamele si cozile lor pot fi periate si impletite in sute de stiluri diferite pentru ore de joc.

Fiecare ponei are propria poveste si caracter, pe care proprietarii le pot folosi pentru a se juca singuri sau ca parte a unui grup de proprietari de ponei. Cele mai populare jucarii My Little Pony includ „micul meu ponei unicorn” - o jucarie interactiva care ajuta la invatarea ingrijirii corespunzatoare a animalelor de companie sau „micul meu ponei insorit” - un ponei foarte optimist si vesel.

Dimensiunile mici ale acestor jucarii si natura lor foarte portabila - intrucat incap usor in buzunare si ghiozdane - le face jucariile perfecte de calatorie. Si preturile acestor jucarii, atat pentru ponei, cat si pentru accesorii, sunt mici si se incadreaza intr-o alocatie sau o transa de bani de buzunar. Drept urmare, asteapta-te ca in curand copilul tau sa creeze o adevarata colectie de ponei.

Multe fete care s-au bucurat de poneii lor devin colectionari seriosi, de-a lungul timpului si vor scotoci toate magazinele pentru a gasi poneii lipsa care sa le completeze setul.

Pentru un incepator, numarul poneilor diferiti si al prietenilor lor poate fi confuz. Acest ghid propune sa clarifice lucrurile si sa explice seria ce trebuie sa stii pentru a cumpara My Little Pony.

Sfaturi inainte de a cumpara My Little Pony 

Poneii cu corp moale sunt mai reconfortanti si mai potriviti pentru copiii mai mici, deoarece sunt mai confortabil de tinut in brate daca copiii insista sa ii duca la culcare cu ei.

Pentru a te asigura ca o jucarie My Little Pony este gata de joc imediat, nu uita sa cumperi bateriile necesare. O verificare rapida a descrierii modelului iti va indica care sunt necesare.

Papusile mai vechi My Little Pony au devenit obiecte de colectie cautate, asa ca nu uita sa consulti ghidurile online daca intalnesti una despre care crezi ca poate fi o raritate.

Pentru o petrecere speciala de aniversare, incearca sa gazduiesti o mica petrecere de ponei, completata cu carti tematice si premii pentru jocuri, cum ar fi cartile de colorat My Little Pony.

Pentru a alege un ponei in prezent, fa un pic de cercetare pentru a vedea cum se potrivesc personajele individuale sau alege unul care incurajeaza anumite calitati, cum ar fi dragostea pentru lectura, blandetea si ingrijirea.

Ghiduri de ingrijire cu instructiuni de reparatie si link-uri catre site-uri online care inlocuiesc si restaureaza jucariile-ponei preferate pot fi gasite pe forumurile online.

Papusile autentice My Little Pony au toate numele producatorului, „Hasbro” pe copita poneiului.

Unii ponei din a treia generatie au magneti in copite, asa ca trebuie verificati atunci cand copiii se joaca in apropierea calculatoarelor, din cauza unor posibile avarii.

Tipuri de ponei si accesorii

Aceste jucarii au devenit obiecte de colectie in ultimele decenii. Ele au aparut si apar in continuare in filme, desene animate si sunt cea mai populara tema de petrecere pentru fete tinere, de la debutul lor in 1983.

Papusile My Little Pony au fost emise in trei generatii, fiecare reflectand gusturile schimbatoare ale copiilor pe care i-au incantat. Primii au fost poneii pamantului, dar nu se asemanau deloc cu cei vanduti astazi, pana cand nu au aparut poneii curcubeu, la scurt timp. Aceste papusi noi aveau un aspect mult mai diafan al unui ponei magic, cu o coloratura mai puternica si coame si cozi mai lungi.

Poneii sirena, poneii Pegasus inaripat si poneii mai mici Flutter au urmat curand si My Little Pony a inclus chiar si o serie de ponei masculi care au copite cu pene.

Alte produse ale celebrului brand My Little Pony includ articole de imbracaminte, lenjerie de pat, articole de decor pentru casa, cum ar fi lampi si articole de petrecere, jocuri, locatii din joc, cum ar fi palatul My Little Pony.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre