Un bebelus a suferit rani grave din cauza unui obiect pe care cu totii il avem in casa

/ / Modificat: 2023-04-02
Un bebelus a suferit rani grave din cauza unui obiect pe care cu totii il avem in casa

Cazul lui Emmett este un semnal de alarmă pentru toți părinții. Orice copil este în pericol. Orice părinte poate suferi din cauza acestei neglijențe. Vă spunem povestea lui pentru ca de acum înainte să fiți extrem de precauți și să îndepărtați toate aceste obiecte din casa. 

Emmett era doar un copil. Un bebeluș cu curiozitatea unui copil de vârsta lui. Un bebeluș care începea să exploreze o lume distractivă și misterioasă. Modul său de a testa textura, gustul și forma obiectelor era să le pună în gură.

Casa lui era "pregătită" pentru târârea lui rapidă. Întrerupătoarele erau acoperite, sertarele cu dispozitive pentru ca el să nu-și poată prinde mâinile... dar părinții lui au uitat ceva ce avem cu toții acasă și pe care îl lăsăm la îndemâna copiilor fără să ne gândim la răul pe care îl poate face: bateriile. 

Părinții lui Emmett aveau, ca toată lumea, telecomenzi, chei, ceasuri, telefoane mobile... Și nu i-a luat mult timp lui Emmett să își dea seama cum să deschidă capacul "misterios" al telecomenzii DVD-ului. A înghițit bateria. Iar o simplă baterie i-a schimbat viața pentru totdeauna.

Emmett a suferit arsuri la trahee, esofag și stomac. El a suferit mai mult de treizeci de operații. A trebuit să i se îndepărteze 5 centimetri din esofag, iar corzile vocale i-au fost paralizate.

Băiețelul era cât pe ce să moară. Va avea probleme cu mâncatul pentru tot restul vieții și, pentru moment, nu poate vorbi. Așa că părinții săi, după ce au depășit această primă fază de remușcări și vinovăție, au decis să-i spună povestea, pentru ca niciun alt copil să nu mai sufere același accident ca băiețelul lor. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Accidente copii Baterii inghitite

Articole recomandate

Citeste si despre