Accidente care suspenda viata

/ / Modificat: 2015-03-20
Accidente care suspenda viata

Cred ca si tu, la fel ca fiecare dintre noi, te gandesti in fiecare zi la siguranta ta si a celor pe care ii iubesti. Stiu cum e cand deschizi televizorul sau citesti un feed despre un accident si, pentru un minut, lumea se opreste din alergat, iar tu te gandesti: daca eram eu, daca era copilul meu, daca…

Din pacate, accidente se pot intampla chiar la noi acasa. Cum prevenim riscul de accidente? Dar riscul de efractie in locuinta personala? Te-ai gandit vreodata?

Raspunsul la aceste intrebari trebuie sa tina cont de un element indispensabil oricarei locuinte: sticla. Cum 70% din suprafata unei ferestre reprezinta sticla, riscul de accidente cauzate de spargere sau cadere in gol este unul insemnat.

Pentru a evita accidentele, se recomanda folosirea unui tip de sticla ce ofera protectie la spargere: sticla laminata SGG STADIP®. Sticla laminata ofera protectie impotriva ranirii, caderii, vandalismului si a efractiei, deoarece, in cazul spargerii, fragmentele de sticla (cioburile) raman lipite de filmul de laminare. In acest fel, corpurile care au determinat spargerea geamului sunt retinute.

Sticla laminata poate fi utilizata atat pentru ferestre, cat si pentru balcoane, terase, usi de interior sau exterior. In prezent, in Romania, majoritatea balcoanelor si a teraselor sunt "inchise" cu sticla simpla cu o grosime de 4 mm. Inchiderea terasei sau a balconului nu inseamna doar izolare termica sporita, ci si cresterea nivelului de protectie a locuintei.

Afla informatii complete despre sticla laminata SGG STADIP® pe www.sticlasigura.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre