Piele uscata si lipsita de confort? Descopera avantajele ingredientului Cold Cream

/ / Modificat: 2019-10-10
Piele uscata si lipsita de confort? Descopera avantajele ingredientului Cold Cream

Fragila si sensibila in mod normal, pielea bebelusilor are cel mai mult de suferit in zilele de toamna. Vantul si aerul rece sunt principalele agresiuni externe care contribuie la modificarea aspectului si sanatatii pielii, lasand-o uscata si aspra. 

Pentru un confort de durata, pielea are nevoie de o atentie speciala, iar produsele cu Cold Cream nu ar trebui sa lipseasca din rutina de curatare si ingrijire.

Cold Cream, ingredientul care are grija de pielea uscata

Cold Cream este o emulsie pe baza de apa, grasimi - precum ceara de albine, si anumiti agenti de parfum. Intreaga formula a fost conceputa astfel incat sa hraneasca intens pielea si sa ii redea starea de confort si catifelare dorite.

Proprietatile ingredientului Cold Cream sunt multiple si au drept scop imbunatatirea texturii si aspectului pielii. In primul rand, stimuleaza hidratarea in profunzime, fiind un real ajutor in cazul bebelusilor si copiilor cu o piele deosebit de uscata si care prezinta senzatii de mancarime. Totodata, ajuta la restabilirea si mentinerea barierei naturale, care se pierde in momentul in care pielea este prea uscata.

Produsele cu Cold Cream de la Mustela

Pielea uscata a bebelusilor si copiilor prezinta o nevoie suplimentara de protectie si hidratare comparativ cu pielea normala. In acest sens, Mustela ofera o gama de produse nutritive, formulate cu ingrediente atent alese care protejeaza, hidrateaza si hranesc intens pielea.

mustela

Gama pentru pielea uscata acopera atat rutina de curatare, cat si pe cea de ingrijire. Pentru ora de baie a copilului sunt disponibile Laptele si Gelul de curatare, Uleiul de baie si Sapunul delicat care curata delicat si eficient pielea. In ceea ce priveste ingrijirea de zi cu zi la Mustela se gasesc Crema si Lotiunea nutritive, precum si Hydra-stickul pentru buze si pometi, care nu doar hidrateaza ci si protejeaza de agresiunile externe.

Testate sub control dermatologic si pediatric, produsele Mustela au o toleranta ridicata si ofera siguranta inca de la nastere. Pot fi folosite zilnic, nu irita ochii, se clatesc usor si lasa un parfum unic pe pielea si parul copilului.

Atent ingrijita, pielea celui mic va deveni confortabila si catifelata chiar si pe parcursul sezonului rece!

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Piele uscata Tratament piele uscata

Articole recomandate

Citeste si despre