Hydra stick cu Cold Cream hraneste si protejeaza buzele si pometii celui mic

/ / Modificat: 2019-12-20
Hydra stick cu Cold Cream hraneste si protejeaza buzele si pometii celui mic

Pielea bebelusului este foarte fragila in primii ani de viata si are nevoie de o ingrijire adaptata, mai ales ca factorii externi precum soarele, frigul, vântul si aerul uscat ii pot provoca roseata si iritatii destul de severe.

Fata celui mic este cea mai expusa la astfel de agresiuni si trebuie sa i se asigure o foarte buna protectie. Iar Hydra Stick cu Cold Cream este cea mai potrivita alegere, mai ales daca pielea prezinta tendinte de uscare.

Hidratarea pielii bebelusului, un pas indispensabil

Pentru a ii asigura celui mic o piele confortabila si catifelata este esential sa fie folosite cele mai bune produse de curatare si ingrijire, create in mod special pentru bebelusi. Acestea trebuie sa fie hipoalergenice si sa nu contina ingrediente care pot afecta pielea, precum parabeni, ftalati sau fenoxietanol.

Hydra Stick cu Cold Cream garanteaza siguranta inca de la nastere, fiind ideal atât pentru copii, cât si pentru bebelusi. In procesul de creare a fost supus testelor sub control dermatologic si pediatric, având o toleranta ridicata si minimizând riscul de reactii alergice.

Textura bogata a acestui Hydra Stick cu Cold Cream hraneste intensiv si protejeaza cele mai expuse zone ale bebelusului sau copilului, in special buzele si pometii. 
Naturalete sustinuta de ingrediente atent alese

Hydra Stick cu Cold Cream are la baza un complex hranitor patentat, printre ingredientele sale numarându-se:

  • Avocado Perseose: protejeaza bariera cutanata, hidrateaza si conserva bogatia celulara a pielii.
  • Ceramide + Cold Cream: hranesc si ajuta la mentinerea barierei protectoare naturale a pielii.
  • Unt de Shea: hraneste.- Bisabolol: calmeaza.

mustela


Modul in care trebuie folosit Hydra Stick cu Cold Cream este unul foarte simplu – doar se aplica balsamul hranitor pe buze si pometi si se reaplica ori de câte ori este necesar. In plus, fiind un produs practic si compact, poate fi luat in geanta indiferent de activitatile desfasurate sau de destinatia care urmeaza. 

Bebelusul sau copilul merita cea mai buna ingrijire, iar Mustela a tinut cont de acest aspect inca de la dezvoltarea primelor produse. 

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre