Etichete "cu lipici", salvarea mamicilor si a copiilor dezordonati

/ / Modificat: 2019-11-11
Etichete

Te numeri printre mamicile care trebuie sa gaseasca cea mai buna solutie pentru a eticheta lucrurile copilului atunci cand acesta intra in colectivitate? Au gasit-o altii si e mai la indemana decat ai crede.

Mami, tii minte ca atunci cand erai la gradinita aveai numele scris sau cusut pe toate obiectele care ramaneau acolo peste saptamana? Totul trebuia sa fie personalizat, de la botosi, pana la lenjeria de pat si saculetul ei (pentru cele care ati prins perioada cand veneai cu ele de acasa), pana la cana din care beai apa si pana la usa dulapiorului in care erau lasate lucrusoarele cu care veneai de acasa. Desi au trecut anii, treaba asta cu etichetarea nu a disparut si o intalnesti in orice cresa si in orice gradinita, iar acum cand ai si tu copii trebuie ori sa te apuci de brodat, ori sa folosesti un marker pentru a scrie pe haine si pe alte obiecte.

Educatoarele si ingrijitoarele recomanda cu tarie etichetele, pentru ca lucrurile copiilor sa nu se incurce si pentru ca ei sa fie, astfel, in siguranta. Ca sa nu mai vorbim de inevitabilele incurcaturi care pot aparea cand copiii confunda lucrurile altora cu ale lor...

Cine are copil de cresa sau de gradinita nu prea are timp de cusut nume pe haine, iar etichetele lipite pe ele ori se deterioreaza, ori ii creeaza copilului disconfort la contactul cu pielea. Iar markerul ala permanent cu care ii scrii pe cutiuta pentru gustare sau pe cana… nu e chiar asa permanent cum te-ai fi asteptat, nu?

Deci, care ar fi cea mai buna solutie?

Din fericire s-au gandit altii la asta pentru tine, iar tu poti ajuta copilul sa-si identifice lucrurile intr-un mod placut si jucaus. Ideea apartine unor mame care au vrut sa satisfaca si nevoia "doamnelor" de a identifica mai usor lucrurile personale ale copiilor pe care ii au in grija, dar si pe cea de a da etichetelor scortoase un aspect placut si atragator pentru copii.

etichete

"Totul a inceput cand am mers prima oara la cresa, sa il inscriu pe Radu, baiatul meu. Ingrijitoarele mi-au spus ca toate lucrurile lui, atat hainele cat si obiectele personale pe care le las acolo, trebuie sa fie personalizate cu numele lui. Am descoperit că nu aveam prea multe optiuni: fie ma apucam de brodat, fie scriam cu markerul pe haine si celelalte obiecte", povesteste una dintre mamicile care au pus in aplicare o idee jucausa si utila deopotriva: etichetele mamiciculipici.

"Ne-am adunat cateva mame si am creat etichetele mamiciculipici. Etichete de calitate pentru hainele si obiectele copiilor nostri, care isi indeplinesc rolul de a spune ale cui sunt lucrurile, dar intr-un mod placut si jucaus". Asa a inceput povestea etichetelor mamiciculipici.ro.

Mai intai a fost o aplicatie pe Facebook, apoi, pentru ca ideea a prins tare bine la "public" s-a deschis un magazin online.

Copiii au nevoie sa se joace, iar parintii merita sa stea linistiti, fara teama ca micutii isi vor rataci jucariile sau hainele. MamiciCuLipici.ro da vietii de parinte tocmai acea nuanta amuzanta si placuta de care e nevoie intr-o viata de familie solicitanta si de multe ori haotica.

mamici cu lipici

Adio, lacrimi de crocodil varsate pentru plusul favorit pierdut fara vreo sansa de a fi regasit vreodata. Adio, momente de panica traite atunci cand copilul se rataceste in mall si cand nu stii de unde sa incepi cautarea mai repede. Etichetele “mamiciculipici” simplifica mult si astfel de misiuni altadata imposbile.

Pe mamiciculipici.ro gasesti etichete pentru orice: stickere pentru dulapurile de la scoala, ministickere pentru fiecare creion in parte, etichete pentru coperti de caiete sau de carti, pentru blocuri de desen. Totul e atractiv, colorat si funny si nu ti se mai strepezesc dintii ca atunci cand vedeai etichetele "de pe vremea ta", insipide si identice.

Stickere marca “mamiciculipici” nu gasesti doar la copiii de "gradi" sau de scoala, ci si pe echipamente ale cluburilor sportive ori la competitii: "Au venit catre noi si cluburile sportive si produsele noastre au ajuns pe chimonouri, tricouri, halate, biciclete si pantofi de dans. Avem o relatie speciala cu clubul de ciclism Scott Faresin si, doi ani la rand, concurentii de la Triada MTB au primit in pachetul de inscriere stickere personalizate pentru bicicleta si casca".

Orice mamica stie ca ordinea nu este deloc cea mai buna prietena a copiilor, insa cu stickerele mamiciculipici nu mai e atat de greu sa ii faci sa o aprecieze. Ai la dispozitie, pe langa etichetele personalizate, o intreaga gama de produse pentru organizarea armonioasa a vietii in familie, care includ:

  • - solutii de organizare pentru jucarii si camara;
  • - tapet cu metru inclus pentru urmarirea evolutiei copilului;
  • - organizator saptamanal;
  • - petice cochete pentru acoperirea imperfectiunilor hainelor copiilor nazdravani.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Articole recomandate

Citeste si despre