Acum aftele bucale nu mai sunt o problema pentru copilul tau

/ / Modificat: 2014-02-25
Acum aftele bucale nu mai sunt o problema pentru copilul tau

Nopti nedormite, plansete fara oprire, refuzul mancarii si chiar al bauturilor… se poate intampla oricui.

Asigurati-va ca plansetele copilului nu provin de la colici abdominale, eruptii dentare sau febra si apoi incercati sa ii verificati usor gurita, pentru a nu inrautati starea lui generala. Daca este putin mai mare, va va spune singur ca-l doare sau ustura in gurita.

La o simpla cercetare, o sa observati pe mucoasa bucala niste ulcere rotunde sau ovale, de culoare rosie, dar care treptat devin albicioase, fiind acoperite la suprafata de o membrana albicioasa. De obicei se gasesc pe zonele mobile ale cavitatii bucale, cum ar fi limba sau fata interna a buzelor si obrajilor si la baza gingiilor.

Cauza aftelor nu este bine cunoscuta si se presupune a fi multifactoriala.


Nu sunt datorate unei bacterii sau unui virus, desi alergia la un anumit tip de bacterie care se gaseste in cavitatea bucala le poate declansa. Sunt cele mai intalnite tipuri de ulcere bucale.

Adio plansete si nopti nedormite din cauza aftelor bucale. Acum exista cea mai rapida solutie de vindecare a aftelor bucale, in maxim 2-3 zile, cu ajutorul Aphtaplus®. Este un produs inovativ al Laboratoarelor Vitrobio din Franta care au cercetat cauza care incetineste vindecarea aftelor si au gasit solutia pentru ca aceasta vindecare sa se produca rapid.

Ce este Aphtaplus®?

Este o solutie vascoasa, care contine 2 complexe active: complexul osmotic activ miere-glicerol si complexul taninilor din extractele de afin si merisor.

Cum actioneaza Aphtaplus®?

Complexul miere-glicerol formeaza un film protector deasupra leziunii/ ulceratiei, impiedicand astfel agresiunea factorilor externi asupra leziunii, iar prin efectul sau osmotic activ indeparteaza din ulceratie resturile virale sau bacteriene, impuritatile, resturile alimentare, lasand astfel leziunea curata si pregatita pentru cicatrizare.

afte_bucale_copii

Complexul taninilor functioneaza ca inhibitor de proteaze. Tanininii neutralizeaza actiunea proteazelor, impiedica degradarea colagenului si a altor matrice intercelulare, astfel stimuleaza cresterea celulara si vindecarea ulterioara.

In concluzie, prin mecanismul sau complex si complet de actiune, Aphtaplus® asigura cicatrizarea rapida (in 2-3 zile) a aftelor si leziunilor bucale produse de: Stomatita aftoasa recurenta, aparatele dentare, protezele dentare si iritatiile gingiei.

Folosind Aphtaplus® durerea va disparea in 5 minute de la aplicare si va va permite alimentarea, efectul analgezic se va mentine aproximativ 5 ore de la aplicare. Se aplica usor, chiar profund in gura, datorita dispozitivului de aplicare. Este usor acceptat de copii si adulti, deoarece are gust placut, dulce si nu ustura la aplicare. in plus, contine miere de acacia, care este cea mai hipoalergena miere. Se recomanda copiilor de la varsta de 3 ani.

Aphtaplus® este un produs care nu trebuie sa va lipseasca din trusa de acasa a fiecarui copil.

Afla mai multe pe www.aftebucale.ro.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Afte Afte bucale

Articole recomandate

Citeste si despre