6 sfaturi pentru a alege un pediatru bun pentru copilul tau

/ / Modificat: 2019-03-12
6 sfaturi pentru a alege un pediatru bun pentru copilul tau

Atunci cand cauti un pediatru trebuie sa tii cont de cateva aspecte. Incearca orice pediatru din oras, daca va fi nevoie.

Ar putea fi incomod, dar este foarte important. Trebuie sa gasesti un pediatru care sa-ti placa.

1. Un pediatru bun este un cadou

Aceasta persoana va parcurge perioada maternitatii cu tine. Va fi langa tine cand vor aparea viroze, oase rupte sau cand trebuie sa alegi scoala, cand trebuie sa-i explici despre pubertate si in luarea unor decizii importante, care au un impact pe tot parcursul vietii.

2. Un pediatru bun asculta

Asculta mai mult decat cuvintele tale. Asculta tonul tau. Inima ta. Mica emotie din vocea ta, care ii permite sa stie ca esti agitat.

Cand nu esti sigur (a) ca faci ceea ce este bine pentru copilul tau, acesta te va sfatui atunci cand poate si te va indruma catre profesionisti calificati atunci cand este necesar.

3. Un pediatru bun apreciaza intuitia mamei

Ei nu vor ignora intuitia mamei. O mama stie cand ceva este in neregula cu copilul sau. Daca nu ai un medic care sa creada acest lucru, inseamna ca nu ai doctorul potrivit.

4. Un pediatru bun acorda atentie

Ei acorda atentie simptomelor si ingrijorarilor, dar iti acorda atentie si tie. Tu petreci mai mult timp cu copilul decat oricine altcineva. Esti expert in modul in care copilul actioneaza zilnic. De aceea, opinia ta ar trebui luata in serios.

5. Un pediatru bun iti respecta copilul

De la o varsta frageda, ei vorbesc cu copilul. Ei stiu ca micutul tau este important. Copilul are o voce si vocea aceea merita sa fie auzita.

6. Un pediatru bun trateaza “intregul” copil: minte, corp si spirit

Ei intreaba despre pasiunile copilului, despre hobby-urile lui, despre experientele scolare. Ei se roaga pentru copilul tau. Ei se gandesc la pacientii lor si in afara cabinetului.

Pentru un pediatru bun, ingrijirea copilului tau va fi mai mult decat un loc de munca - va fi chemarea si pasiunea lor.

Fiecare copil merita un astfel de pediatru si niciun parinte nu ar trebui sa se multumeasca cu mai putin.

Pentru mai multe articole interesante, urmareste-ne pe pagina de Facebook Copilul.ro

Taguri Pediatru copii Pediatru Alegere pediatru Alegere pediatru copil

Articole recomandate

Citeste si despre