• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
18 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Sorana Muresan

Sorana Muresan este:
- Fondatorul si Presedintele Asociatiei ProMAMA - primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania
- Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC) din 2011 si Educator Prenatal Certificat Lamaze

In 2009 am fondat primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania, indrumata si...

Sorana Muresan este:
- Fondatorul si Presedintele Asociatiei ProMAMA - primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania
- Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC) din 2011 si Educator Prenatal Certificat Lamaze

In 2009 am fondat primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania, indrumata si sustinuta de Dr. Jack NEWMAN (cel mai renumit expert in alaptare la nivel mondial) si Dr. Marta Muresan (primul consultant IBCLC din Romania si profesor-formator pentru specialisti).

Inca de la inceput, scopul meu a fost sa ajut cat mai multe mame din Romania sa alapteze. Am facut si fac in continuare acest lucru prin:
- Cursuri si Consultanta in Alaptare la sediu si domiciliu;
- Formarea de specialisti (la nivel teoretic si practic) pentru certificarea internationala IBCLC;
- Organizarea de conferinte si proiecte cu specialisti internationali (Dr. Jack NEWMAN, Catherine Watson Genna, Dr. Carlos GONZALEZ, Conferinta Europeana de Alaptare a Academy of Breastfeeding Medicine, cercetatorii Healthy Children cu programul Skin-to-Skin si Ora Magica);
- Speaker la conferinte si evenimente de profil;
- Crearea de campanii de constientizare si educare privind alaptarea;
- Primul material despre alaptare, conceput de specialisti IBCLC, oferit gratuit mamelor sub forma de DVD.

ORICE mama poate alapta daca este corect informata si ORICE problema de alaptare are solutii.
Alaptarea inseamna mai mult decat o metoda de hranire a copilului: alaptarea ii ofera copilului hrana, protectie, caldura si dragoste in acelasi timp; alaptarea te implineste pe tine, ca femeie!

Sesiuni de Consultanta in Alaptare la domiciliu sau la sediul Centrului ProMAMA
Cursuri de Alaptare pentru gravide
Cursuri pentru Diversificarea si Autodiversificarea alimentatiei bebelusului
Cursuri Lamaze
Cursuri Puericultura

Opinii utilizatori

Sorana - ascultare si empatie
De Laura Ungureanu pe 12 August 2017

Prin intermediul Soranei am aflat multe informatii despre alaptare, dar cel mai important este ca mi-a acordat suport atunci cand aveam nevoie. Cu calm si zambet 😀🙏 As fi vrut sa apelez la ea mai devreme decat am facut-o.

Un mare ajutor
De Georgiana pe 12 August 2017

Recomand cu drag oricui toate cursurile Promama dar si ajutorul Soranei in alaptare atunci cand vine bebe. Oricat m-am pregatit in sarcina cu ore de gimnastica si masaj, cursuri Lamaze pt nastere naturala si alaptare pline de informatii utile si foarte bine structurate, am simtit nevoia de ajutorul Soranei atunci cand parca practica nu se potrivea cu teoria. A fost nevoie de o singura sedinta in care sa-mi ofere suportul necesar si increderea in mine ca totul este bine, pierduta foarte usor in momentele de panica si oboseala.

Un prieten de nadejde!
De Laura pe 12 August 2017

Am avut placerea sa o cunosc pe Sorana inca dinainte de a ramane insarcinata si m-a fascinat mereu dedicarea ei. Pentru ca Sorana iubeste foarte mult copiii si maternitatea, s-a inconjurat de oameni ca si ea, astfel ca ProMama inseamna pasiune si dragoste fata de copii si mamici. Cand am ramas insarcinata, multe mamici ma avertizau ca pot aparea multe probleme in alaptare, insa eu mereu am fost linistita, stiind ca Sorana poate rezolva orice problema in alaptare :) si am avut dreptate sa nu imi fac probleme. Sorana este "toba" de informatii, iar experienta si cunostintele ei sunt foarte frumos completate de echipa de la ProMama, care pt mine este un prieten de nadejde in a-mi ingriji si intelege cat mai bine copilasul. Sorana, va multumim si va dorim un munte de succes in continuare!

Recomand cu caldura!
De Cristina Bolohan pe 12 August 2017

Am cunoscut-o pe Sorana inca de cand eram gravida si ma duceam la gimnastica la Promama. Pe urma au urmat cursuri de lamaze, de prin ajutor, de alaptare, de diversificare, masaj, aquagym pt bebe, gym pt mamica si bebe, dar consultanta in alaptare data de ea m-a ajutat enorm in a putea alapta exclusiv primele sase luni si a continua chiar peste un an. Mi-a raspuns la orice intrebare, oricand, imi aduc aminte ca eram plecata din oras si am racit teribil, cu febra mare si ii scriam panicata ca nu stiam ce sa fac cu alaptatul si m-a incurajat sa nu renunt si am trecut peste. Asa ca o recomand cu caldura mamicilor care vor sa alapteze, pt ca se poate alapta si atunci cand credem ca nu!

Dna
De Stoica madalina pe 12 August 2017

Centrul Promama mi a fost de un mare ajutor in perioada sarcinii, atat pt cursurile de gimnastica gravidei, pt orele de masaj, dar mai ales pt cursul de Lamaze, unde Sorana ne a povestit pas cu pas cam ce urma pt fiecare dintre noi. intr un mod simplu, logic, inspirational si, pe alocuri, umoristic. asa am ajuns sa mi doresc sa nasc natural, sa mi doresc sa alaptez si sa am incredere in mine si in corpul meu. iti multumesc, Sorana, pt ca in momentele de vulnerabilitate, in care adeseori cadem, si ca femei insarcinate, iar mai apoi, ca mame, m ai ajutat iar optimismul, profesionalismul si modul tau degajat de a vedea o situatie, mi au dat forta sa merg mai departe si sa am incredere!

Minunata
De Mihaela pe 12 August 2017

Buna! De aproape 5 ani sunt mama unui baietel extraordinar. Cand eram gravida, am venit la centrul Soranei pentru cursuri Lamaze (am dorit sa nasc natural), puericultura, consultanta in alaptare. De la prima sedinta, am fost impresionata de implicarea Soranei pe aceste teme. Felul in care iti explica totul, in momentele in care vrei sa stii totul, cu caldura si naturalete, iti inlatura toate temerile si te face sa intelegi toate procesele din viata de femeie gravida si de mama. Pe Sorana o recomand tuturor femeilor care isi doresc copii, pentru toate serviciile pe care cu drag le ofera. Pe mine m-a ajutat enorm, profesional dar mai ales ca om. Este clar ca e minunata!

Dna
De Andreea pe 12 August 2017

Mai intai au fost cursurile de Lamaze, care m-au ajutat ca a doua nastere sa fie mult diferita de prima, in bine. Apoi Sorana m-a incurarajat si ajutat sa imi alaptez fetita, lucru pe care mi-l doream enorm. Cu ajutorul ei, am un copil alaptat pana la mai mult de 2 ani si care s-a intarcat singur.
Multumesc, Sorana!

E mai mult decât un consilier..
De Adina pe 12 August 2017

..îți devine prietena! Cu drag, cu blândețe, mereu cu energie buna si sfat bun. Pentru Matei (din ziua 5 de viață) si pentru mine, Sorana si Andreea, echipa de la Promama a devenit rapid echipa care ne a fost alături în câteva încercări majore, dimineața și noapte, de luni și până duminică. Cu aceeași bunăvoință, rabdare, prietenie si sinceritate. E mai mult decat recomand cu drag!

Contact Sorana Muresan

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper ProMAMA Center - Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Site www.promama.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.