• Adauga-ti afacerea

    Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

    Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

    Afla cum!
18 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Sorana Muresan

Sorana Muresan este:
- Fondatorul si Presedintele Asociatiei ProMAMA - primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania
- Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC) din 2011 si Educator Prenatal Certificat Lamaze

In 2009 am fondat primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania, indrumata si...

Sorana Muresan este:
- Fondatorul si Presedintele Asociatiei ProMAMA - primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania
- Consultant in Lactatie si Alaptare Certificat International (IBCLC) din 2011 si Educator Prenatal Certificat Lamaze

In 2009 am fondat primul Institut si Clinica de Alaptare din Romania, indrumata si sustinuta de Dr. Jack NEWMAN (cel mai renumit expert in alaptare la nivel mondial) si Dr. Marta Muresan (primul consultant IBCLC din Romania si profesor-formator pentru specialisti).

Inca de la inceput, scopul meu a fost sa ajut cat mai multe mame din Romania sa alapteze. Am facut si fac in continuare acest lucru prin:
- Cursuri si Consultanta in Alaptare la sediu si domiciliu;
- Formarea de specialisti (la nivel teoretic si practic) pentru certificarea internationala IBCLC;
- Organizarea de conferinte si proiecte cu specialisti internationali (Dr. Jack NEWMAN, Catherine Watson Genna, Dr. Carlos GONZALEZ, Conferinta Europeana de Alaptare a Academy of Breastfeeding Medicine, cercetatorii Healthy Children cu programul Skin-to-Skin si Ora Magica);
- Speaker la conferinte si evenimente de profil;
- Crearea de campanii de constientizare si educare privind alaptarea;
- Primul material despre alaptare, conceput de specialisti IBCLC, oferit gratuit mamelor sub forma de DVD.

ORICE mama poate alapta daca este corect informata si ORICE problema de alaptare are solutii.
Alaptarea inseamna mai mult decat o metoda de hranire a copilului: alaptarea ii ofera copilului hrana, protectie, caldura si dragoste in acelasi timp; alaptarea te implineste pe tine, ca femeie!

Sesiuni de Consultanta in Alaptare la domiciliu sau la sediul Centrului ProMAMA
Cursuri de Alaptare pentru gravide
Cursuri pentru Diversificarea si Autodiversificarea alimentatiei bebelusului
Cursuri Lamaze
Cursuri Puericultura

Opinii utilizatori

Un profesionist desavarsit
De Ruxandra pe 29 August 2017

O recomand pe Sorana cu mare căldură, este un om care te asculta, găsește soluții si este un expert in alaptare. Datorita ei am reușit sa-mi alăptez fetița exclusiv pana la 6 luni, inițial după naștere am trecut printr-o perioada cu mari incercari. După cezariană am alăptat din prima zi, cu ajutorul sfaturilor ei, apoi din cauza unor probleme în spital care ne-au urmărit acasă am fost nevoiți sa introducem lapte praf cu grave consecinte asupra alăptării. Sub supraveghera ei am reușit apoi sa excludem cu totul laptele praf și sa-mi realaptez exclusiv fetița. Mulțumesc din suflet pentru tot!

Multumiri!!!
De Magdalena Kiss pe 14 August 2017

Salut, Sorana! Vreau doar să îţi mulţumesc pentru că datorită ţie l-am născut spontan pe Sashi acum doi ani și l-am alăptat un an și cinci luni, iar pe 8 luna aceasta l-am născut, spontan din nou, fără epidurală, pe fratele lui, Toshi. Pupici

Profesionism la superlativ
De Anca pe 14 August 2017

Calitatile Soranei precum: rabdarea, iubirea, caldura cu care vorbeste, devotamentul si pasiunea cu care isi face meseria o recomanda de la sine pentru orice viitoare mamica. Atat cursurile prenatale, cat si cele postnatale sunt de un real folos oricarei viitoare mamici, si nu numai! Am participat prima data la cursul prenatal al Soranei in ianuarie 2015, impreuna cu sotul, iar informatiile castigate pe durata cursului ne-au fost de un real folos atat inainte de nastere, cat si dupa ce am ajuns cu fetita acasa. Este un consultant dedicat si ofera sfaturile practice de care are nevoie mamica in cauza.
Incurajarile ei sunt adevarate pansamente pentru proaspetele mamici!
Keep going with this awesome job!

Recomand cu incredere
De Andreea Malcea pe 14 August 2017

Pe Sorana am cunoscut-o in 2015 la prezentarea unui curs pentru viitori parinti. Mi-a placut modul ei de abordare si am hotarat ca daca voi avea nevoie voi apela la ea. Am avut nevoie de ajutorul ei atat atunci cand am inceput alaptarea cat si in momentul in care am hotarat sa ma opresc. Mi-a dat sfaturi, mi-a raspuns la intrebari si cel mai important, m-a facut sa am incredere in mine.

Cele mai bune sfaturi in alaptare
De Gabriela J pe 14 August 2017

Sorana m-a ajutat sa-mi recapat increderea in mine si sa continui alaptarea intr-un moment de cumpana cand altii ma indrumau catre laptele praf. Am facut cu ea atat cursul de alaptare, cat si cursul Lamaze. Ambele mi-au fost de mare folos. Sorana este foarte bine documentata, cunoaste foarte bine domeniul. O recomand cu drag si cu toata increderea!

Recomand
De Diana pe 13 August 2017

Pe Sorana o recomand mereu cu caldura, proaspetelor mamici de prin preajma mea.
Pe mine m-a ajutat sa am incredere si sa renunt la lapte praf in cea de-a 10a zi de viata a fetitei mele, care a fost apoi alaptata exclusiv pana la 6 luni si este alaptata in continuare. Fara ajutorul Soranei, n-as fi reusit pentru ca mereu ma indoiam de mine si stateam cu teama ca nu am destul lapte.

Pasiune si excelenta
De Andrada pe 13 August 2017

Sorana face tot din pasiune. Si pasiunea e secretelul excelentei. Experienta personala a determinat-o sa se dedice trup si suflet acestei meserii minunate. Centrul ProMama este sufletul ei. Sorana inspira, educa, formeaza, sfatuieste, incurajeaza, dar, mai mult decat orice, iubeste fiecare mamica si fiecare pui. Cu dragoste, daruinta si cunoastere rezolva si cel mai dificil caz, mamicile o iubesc, revin mereu si o recomanda. Felicitari, Sorana!

Infinite multumiri !
De A Anamaria pe 13 August 2017

Experienta maternitatii a adus in viata mea multa bucurie si fericire gratie unor oameni care au fost alaturi de mine intr-un moment cu atata incarcatura emotionala,temeri,lipsa de indemanare si teama de a asculta de instinctul matern.Sorana Muresan -consultant si educator in alaptare a fost unul din
ingerii de pe pamant care ne-a sprijinit cu profesionalism, iubire si rabdare pentru a relacta.Intreaga echipa ProMama prin serviciile oferite au fost o contributie pentru a trai maternitatea cu usurinta si multa bucurie ! Multumiri infinite Sorana Muresan,multumesc echipei
ProMama, va iubim !

Consultantul meu in alaptare :)
De Andra Adam pe 13 August 2017

Sorana m-a ajutat mult cand vine vorba de startul meu in alaptare. Fara ea m-as mai fi chinuit cu ragade si lanolina o vreme. Cand am ajuns la ea eram frustrata si la un pas sa renunt, insa imediat, m-a linistit, mi-a dat incredere si mi-a explicat ce e de facut. In 2 zile, totul era perfect. Apoi, a fost disponibila cand mi-a fost mai greu si am depasit o mastita cu ajutorul ei. Am recomandat-o tuturor prietenelor mele, toate isi alapteaza bebelusii in parte datorita ajutorului oferit de Sorana.
In plus, cu ea am facut cursul Lamaze si cel de alaptare, de mare ajutor pentru un parinte la inceput de drum. Sorana a facut totul sa para natural, firesc si ne-a explicat o multime de lucruri. Revin la Promama de cate ori am ocazia cu placere. O recomand cu drag!

alaptarea - o sursa de afectiune dintre mama si copilul ei
De Tatiana Butuc pe 12 August 2017

Cita afectiune are o mama asupra copilului ei atit si Sorana asupra mamelor cu bebelusi care sunt nespusi de dornici sa savureze din plin dulceata laptelui matern! Sorana -fiind un consultant exceptional m-a zdruncinat din "gura lumii mele" si mi-a deschis calea spre a-mi alapta exclusiv copilul meu care avea anul trecut o luna la prima intilnire! Vreau sa mentionez ca datorita incurajarii si suportului ei dar si a colegelor sale de serviciu am reusit sa continui sa alaptez exclusiv pina in prezent! Copilul este in continuare alaptat la virsta de 16 luni! Deci energia centrului ProMama este o energie a sufletului de proaspata mamica ce nu isi poate stapini principiul de a alapta exclusiv si este impinzita de demoralizarea persoanelor din jur! Deci dragi viitoare mamici sau mamici, ascultati-va inimile voastre si a copilului vostru si oferiti ce e mai sanatos si de pret dar oferit de cel de Sus! Caci astea sunt momentele magice ale relatiei mama - copil! Alaptati, Alaptati si iarasi alaptati! Recomand cu plecaciune pe doamna Consultant in alaptare , Sorana Muresan

Contact Sorana Muresan

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper ProMAMA Center - Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Site www.promama.ro
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

  • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
  • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
  • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
  • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.