• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Andreea Manea
15 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Andreea Manea

Andreea Manea este kinetoterapeut, educator prenatal certificat Lamaze, consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC), trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Andreea Manea este kinetoterapeut, educator prenatal certificat Lamaze, consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC), trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

gimnastica gravidei
gimnastica si masajul bebelusului
gimnastica postnatala
cursuri lamaze
cursuri de puericultura
cursuri de prim ajutor pentru bebelusi si copii
consultanta alaptare

072 PROMAMA (072 7766262)
0723425634
andreeamiu80@gmail.com

Opinii utilizatori

Jos palaria
De Monica Lavinia Ancuta pe 09 August 2017

Atunci cand esti la primul copil, esti nestiutoare, speriata si totul ti se pare suspect la bebelusul tau, ultimul lucru care iti lipseste este un pediatru care sa iti spuna ca: daca copilul tau nu a luat cate 1 kg/ luna este subnutrit, trebuie sa ii dai lapte praf ca laptele tau NU E BUN, iti spune ca e normal sa sangerezi si sa te urci pe pereti de durere cand alaptezi, ca o sa se sufoce copilul daca il lasi sa doarma pe burta desi tu il vezi ca e activ si misca caputul in toate partile...si multe alte prostii care te fac sa te intrebi cum o sa supravietuiasca bebelusul tau langa asa o mama nepregatita...ei bine, atunci e indicat sa ai un om ca Andreea langa tine ( sau macar in agenda telefonului) pt ca este rabdatoare, actualizata si te poate ajuta in tot, de la sarcina, nastere pana la sfaturi despre bebelus,alaptare si diversificare. Cand intalnesti un om relaxat, implicat, de la care primesti sfaturi de bun simt si extrem de utile, parca a fi mama nu mai pare atat de dificil.

Excelent
De Andreea pe 09 August 2017

Am cunoscut-o pe Andreea atunci cand am facut cursurile Lamaze pentru nasterea prin cezariana si am apelat imediat dupa nastere la ea pentru o sesiune de consultanta in alaptare.Sunt convinsa ca succesul pe care l-a avut alaptarea in cazul nostru i se datoreaza 100%.Pe langa super profesionalism si pregatire,a fost si un sprijin moral de fiecare data cand aveam cate un dubiu,raspunzandu-mi ft prompt si calduros la mesaje.Exact de asta ai nevoie in primele luni cu atat mai mult la primul bebe.O recomand cu mare caldura!

Foarte ok
De Oana pe 09 August 2017

Multumesc frumos pentru ajutor in alaptare. Dacă nu era Andreea probabil acum bebe ar fi primit lp. Multumesc pentru promptitudine si profesionalism.

Super consultant in lactatie 😀
De Aida Motea pe 09 August 2017

Multumesc din suflet!

Apelati cu incredere
De Elena pe 09 August 2017

Multumita dumneaei am reusit sa imi alaptez fetita. O persona amabila si rabdatoare. De fiecare data cand am contactat-o a raspuns prompt apelurilor mele, oferindu-mi sfaturile de care aveam nevoie.

Contact Andreea Manea

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Telefon 072 7766262
Site www.promama.ro
Email andreeamiu80@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.