• Adauga-ti afacerea

  Buna, Copilul.ro ii ajuta pe parinti sa-ti descopere afacerea.

  Incepe astazi sa folosesti serviciul nostru de promovare!

  Afla cum!
Andreea Manea
15 opinii
Localitate:
Sectorul 1

Andreea Manea

Andreea Manea este kinetoterapeut, educator prenatal certificat Lamaze, consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC), trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

Andreea Manea este kinetoterapeut, educator prenatal certificat Lamaze, consultant in lactatie si alaptare certificat international (IBCLC), trainer acreditat ANC (Autoritatea Nationala pentru Calificari).

gimnastica gravidei
gimnastica si masajul bebelusului
gimnastica postnatala
cursuri lamaze
cursuri de puericultura
cursuri de prim ajutor pentru bebelusi si copii
consultanta alaptare

072 PROMAMA (072 7766262)
0723425634
andreeamiu80@gmail.com

Opinii utilizatori

Profesionista
De Coltos pe 18 August 2017

Da, o cunosc bine pe Andreea, am fost colege de facultate. Mi-a fost alaturi când am avut nevoie de un sfat și când am întâmpinat probleme în ceea ce privește alăptarea. E important sa știi că există persoane specializate care te pot ajuta atunci când ai nevoie. Datorita ei am reușit să continui sa îmi alăptez copilul atunci când dr.pediatru susținea că nu am suficient lapte. Mulțumesc mult pentru că exiști, Andreea!

Profesionista in ceea ce face
De Raluca pe 16 August 2017

Ne doream extrem de mult ca bebe sa fie alimentat exclusiv de la san in primele 6 luni. Nascand totusi prin cezariana, lactatia a venit mai greu. Dupa primele zile, ne pierdusem speranta aproape in intregime ca sotia va reusi sa alapteze.
Am apelat la Andreea ca si solutie disperata. Calma, profesionista in ceea ce face, ne-a ajutat sa ne linistim si ca dupa numai 1 saptamana, sa trecem la alimentatia exclusiva de la san.

Daca vreti sa va alaptati bb-ul apelati neaparat la Andreea
De Daniela pe 12 August 2017

Vladut-ul meu are 3 ani si 1 luna si inca il alapez. Sunt din Bz, am nascut la Sanador unde nimeni nu stie nimic despre alaptare. Daca nu o chemam pe Andreea de doar 2 ori nu as fi alaptat. Nu e ceva ce vine de la sine. E un efort aproape non-stop de cca 3 luni. Apoi e mai usor. Dar Andreea stie sa iti arate concret cum se face si sa-ti explice ce urmeaza. Degeaba stii ca e sanatos si trebuie s-o faci daca nu iti arata cineva ce ai de facut. Si luati-va copilul cu voi in pat din primele ore si nu ii mai dati inapoi la acea camera pt bebelusi unde sunt luati toti ca sa se odihneasca mamele peste noapte. Este cea mai mare tampenie dupa parerea mea. Daca vrei sa alatezi trebuie sa-l tii permanent la san.

The best!
De Cimpoesu nicoleta pe 12 August 2017

Si pe mine Andreea m-a ajutat cu multe ptobleme,in legatura cu alaptarea.O recomand cu toata increderea. Este un om cald,care stie cum sa te linisteasca in momentele de panica si sa ofere cele mai bune sfaturi,atat in matereie de alaptare cat si pe partea de Kinetoterapie.The best!

Profesionalism ...
De Simionescu pe 10 August 2017

Sfaturile Andreei mi au.fost mereu de mare ajutor ! Daca aveti probleme puteti.apela la Andreea si va asigur ca o sa va placa !! Felicitari ,Andreea !!!

Multumesc!!
De Simu violeta pe 10 August 2017

Pentru mine au fost de mare ajutor sfaturile,rabdarea,profesionalismul legate de sfaturile in alaptat.Fara Andreea probabil ca as fi renuntat sa o alaptez pe fetita mea din cauza unor probleme care se puteau rezolva cu cateva sfaturi din spital.Dar e bine ca am trecut peste ele cu ajutorul Andreei care nu m a lasat sa renunt asa usor si mi am alaptat copilul pana la doi ani.Ne a fost de mare ajutor si masajul pentru bebe si o mare relaxare pt amundoua:).Am rezolvat si problema picioruselor usor aduse spre interior cu masaj si rasfat din partea acestui om minunat care iubeste copii.Bravo Andreea,ma bucur ca mai sunt oameni profi ca tine,multumesc pentru sfaturi,profesionalism,incurajare!Tine o tot asa!!

Devotament
De Florentina pe 10 August 2017

Buna ,Andrea este o persoana implicata și devotata în totalitate în ceea ce face.Apelați cu încredere la ea și veți regreta. Sănătate

Profesionalism ...
De Octavia pe 09 August 2017

Trei medici pediatri mi.au.spus ca.nu.o.sa.pot alapta .Nu.m am.lasat.si o prietena.care nascuse.cu un.an.mai.devreme.mi.a.recomandat o pe.Andreea . Am.mers.cu.inima stransa.dar de cand.am.vazut o.mi a intrat.la.suflet . A stiut exact.ce sa.mi recomande astfel.incat bebe sa.poata.fi.alaptat . Au trecut lunile.si la.un.puseu.de crestere am.intrat in.impas.Am.apelat.din.nou.la.sfaturile Andreei
( medicul.pediatru. imi.recomanda laptele formula ) ,sfaturi care s au dovedit.a fi din nou excelente . Acum bebe are 1an si 2 luni si datorita Andreei alaptarea a fost un real succes.si.inca.continua .🙏😊Si au.mai.fost momente de cumpana si grele.cand.am.apelat la sfaturile ei.si.mereu.mi.au.fost de.mare ajutor !!! Andreea.isi.face.meseria.cu.pasiune si.este.un.om frumos.si.cu.un.suflet mare .Andreea te.imbratisez pe.aceasta cale.si.iti.multumesc.din.suflet ptr toate sfaturile.si recomandarile tale fara de care.nu.as.fi.reusit sa.alaptez.cu.succes.si iti multumesc si.ptr ca ai crezut in.mine ,lucru care m a.ajutat sa.nu renunt atunci.cand.mi.a.fost greu !! Succes pe.mai departe !😘😘

Excelent!
De Cristina pe 09 August 2017

De mare ajutor, implicata si in permanenta dispusa sa raspunda la intrebari oricat de multe si de sacaitoare! Multumesc mult, Andreea!

De maaare ajutor :-)
De Mihaela pe 09 August 2017

Mi a placut si imi place in continure de Andreea, e un om de milioane. Multumita ei am reusit sa alaptez si sa fiu un gram mai putin panicata de faptul ca am devenit mama :-)

Contact Andreea Manea

Adresa

Str. Elena Caragiani, 20A, Bucuresti, Sectorul 1

Reper Cartier Aviatiei, metrou Aurel-Vlaicu
Telefon 072 7766262
Site www.promama.ro
Email andreeamiu80@gmail.com
X

Toti utilizatorii site-ului copilul.ro (Site-ul), indiferent ca sunt inregistrati sau nu in baza de date a site-ului, se obliga sa respecte urmatoarele reguli in legatura cu publicarea de comentarii in orice regiune a Site-ului:

 • Utilizatorii site-ului au obligatia de a relata doar fapte pe care le-au cunoscut in mod direct si isi asuma intreaga raspundere pentru opiniile exprimate si informatiile furnizate.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care nu are legatura cu tematica Site-ului / paginii in care a fost publicat.
 • Este strict interzisa publicarea de comentarii defaimatoare, calomnioase sau care ar putea aduce atingere onoarei si / sau reputatiei unei persoane.
 • Este strict interzisa publicarea in Site a oricarui comentariu care contine materiale care au un limbaj obscen sau vulgar, contin texte ilegale, amenintatoare, abuzive, indecente, mesaje rasiste, soviniste ori care ar putea discrimina orice persoane in orice mod, sau care ar incalca orice alte drepturi si libertati ale omului potrivit legislatiei in vigoare sau bunele moravuri.
 • Utilizatorii au obligatia de a nu face sub nicio forma publicitate pentru alte site-uri, servicii sau bunuri in comentariul publicat pe Site.

Utilizatorii inteleg si accepta ca in cazul incalcarii in orice mod si in orice masura a oricareia dintre regulile de mai sus, administratorul Site-ului va putea opta in mod discretionar pentru suspendarea totala sau partiala a accesului utilizatorului la orice serviciu al Site-ului, ori pentru nepublicarea oricaruri continut (sau anunt, integral sau partial) expediat de utilizator in vederea publicarii ori pentru eliminarea sau modificarea in orice mod a unui asemenea continut, pentru interzicerea definitiva a accesului la una sau mai multe dintre facilitatile oferite de Site, sau pentru desfiiintarea contului utilizatorului pe Site, fara niciun fel de atentionari sau notificari prealabile si fara a fi necesare orice alte formalitati in acest sens.

Utilizatorul este responsabil pentru intreaga sa activitate in legatura cu publicarea de comentarii in Site. Utilizatorul se obliga sa apere administratorul Site-ului impotriva oricaror cereri, pretentii sau reclamatii de orice natura formulate de un tert in legatura cu aceste comentarii si cu eventualele drepturi incalcate prin publicarea acestora si sa despagubeasca administratorul Site-ului fata de orice cheltuieli si costuri angajate in legatura cu cele de mai sus.