6 lectii pe care copiii le invata din relatia parintilor

Felul in care interactionezi si te porti cu partenerul de viata este cea mai buna lectie de educatie pentru copilul tau. La varste mici, copilul invata si preia in comportamentul lui bunele maniere, intelege ce este respectul, generozitatea si invata sa fie responsabil, doar urmarind relatia dintre parinti. Asadar, asigura-te ca sunteti un exemplu de viata pozitiv pentru el, pentru ca de la voi invata cele mai importante lectii de viata!

Bunele maniere

Te chinui in zadar sa ii tii predici copilului despre cum sa se poarte la masa, in vizita sau in public. Pe o ureche ii intra ce ii spui si pe alta ii iese. Cel mai usor, prichindelul invata din modul in care tu si taticul lui va comportati. Sunteti persoanele cele mai apropiate de el si pe care le iubeste cel mai mult, deci si modelul de comportament si viata pe care va incerca sa il urmeze. Asadar, atat timp cat tu ai grija sa folosesti corect bunele maniere si sa le aplici in viata de zi cu zi, si copilul tau va creste in acelasi mod manierat si civilizat, asa cum doresti sa il disciplinezi.

1 din 6 >

Taguri Lectii copii relatie parinti Relatie parinti exemplu copii Educatie copii

Citeste si despre

Aplicatii pentru copii

DESCARCA
DESCARCA

Inainte sa pleci,

Poti gasi informatii utile si in materialele urmatoare:Urmareste-ne si primeste cele mai noi informatii pentru tine si copilul tau!

Trimite articolul catre prietenii tai

Poti baga cate mailuri vrei tu separate prin spatiu!

Trimite mesajul